Hlavní důvody, proč se muži nijak neženou do chomoutu

Share

Pro NÍ je to nejkrásnější věc v životě, pro vás je svazek manželský noční můra, které se snažíte vyhnout, seč můžete. Důvodů, proč se muži do chomoutu nijak nehrnou, jen hned několik.

S každou další svíčkou na dortu roste tlak na to, kdy jí (konečně!) požádáte o ruku! Nedá se to vydržet, ale vy se stejně k nákupu zásnubního prstenu nemůžete dotlačit? Nejste v tom sami!

Dnešní muži se svatbě snaží vyhnout z mnoha důvodů!

To je konec…

1. svobody

Před svatbou má každý chlap své zázemí, je si jistý svým postavením, není svázaný pevným (oddacím listem) potvrzeným vztahem. Extrémně popsané to znamená, že si může jít kam chce, kdykoliv chce, s kým chce – žádné vysvětlování, popisování, bez starostí si stačí vzít těch svých pár švestek a jednoduše jít. Manžel si tohle dovolit nemůže.

2. pohodového životního stylu

Sebelepší manželství znamená nucený přechod na nový (ne tak pohodlný) životní styl. Ranní trénink, odpolední lehárko na gauči, nerušená četba knihy, vše budete muset dělat jinak. Zvláště pak s příchodem dětí nastanou starosti s výchovou a hlavně zabezpečením rodiny. Když nebudete brát tuto povinnost dost vážně, čekají vás bezesné noci, kdy vás bude drtit myšlenka, že se nedokážete o svou manželku a potomky dost dobře postarat.

Čas na koníčky a záliby bude omezený, ne-li zcela nahrazený prací. Pravidelné posezení s přáteli v hospodě se sníží na minimum. 

3. nadité peněženky

S navlečením prstenu přijde doba, kdy budete muset víc obracet každou korunu. Už si jen tak nepřijdete do obchodu a nekoupíte to, co se vám líbí. O výdejích budete muset přemýšlet. Varovným prstem už je samotná svatba, kdy si v případě nenáročné nevěsty připravte cca 50 tisíc. Pak už vám zbude jen prázdná peněženka a fotky, které vám ten “Den štěstí“ budou do konce života připomínat.

Čtěte také: Proč se polovina párů rozvádí a jak si udržet manželství?

4. pravidelného kontaktu s kamarády

Každý pátek se nese ve znamení “Tour de Pub“ po vašem městě? Společné tahy po barech a diskotékách se stanou minulostí a vzácnou výjimkou. Najít si čas a získat dovolení na posezení u pivka bývá v manželství problém.

Často nezbývá nic jiného, než pořádat slušné posezení u vás doma

chomout-1

5. nepořádku doma

Nemyté nádobí, plechovka piva na hajzlíku, oblečení hozené přes okraj sedačky, trenky na topení (aby se vyvětraly)… Prostě pánské hnízdo, jak má být! Tahle bydlící idylka ale s příchodem manželství končí. Vynášení koše, mytí nádobí, luxování, vítejte v novém sterilním životě pana a paní Novákových!

6. nezávazného sexu

V práci Daniela, Michaela s Romanetou a v baru Adriána, Mariána se Žanetou. Po svatbě si budete už jen říkat: “Kdepak ty fajn holky jsou?“.

Noci s těmito kočičkami byly jistě divoké a plné orgasmů, ale tomu je v manželství konec. Jako manžel budete mít na sex jen jednu partnerku a té musíte být věrní, jinak bude zle!

 Chcete další důvody, proč se manželství obávat? Tady je máte!

Read more

Local News