Když „to“ na vás přijde, ale jste doma sami: Erotické pomůcky pro ještě intenzivnější sebeuspokojování

Share

Na masturbaci není vůbec nic špatného. Naopak je na ni třeba pohlížet jako na nedílnou součást lidské sexuality a každodenního života. Kromě toho, že přináší velmi příjemné pocity, má takřka blahodárný vliv na zdraví. Praktikujeme ji od nepaměti a díky technologickému pokroku si ji můžeme užívat mnohem intenzivněji. Mezi nejoblíbenější erotické pomůcky moderní doby pak patří nafukovací realistické panny a umělé vagíny.

Nemorální až ostudná? Tak to určitě ne!

Historie masturbace je stará jako lidstvo samo a první dochované zmínky pak minimálně několik tisíciletí. Ale ne vždy se na sebeuspokojování pohlíželo jako na něco přirozeného, či dokonce zdravého. Především v období středověku šlo o tabuizovanou a silně nemorální aktivitu. Společenské hodnoty se naštěstí postupem času posunuly a nyní je akceptováno i nejvyšším představitelem církve. Papež František nedávno prohlásil, že na masturbaci již nelze pohlížet jako na hřích, protože ji alespoň jednou za život vyzkoušel každý.

Jak se masturbuje ve 21. století?

Sebeuspokojování nemusí být stereotypní. Svědčí o tom poměrně široká nabídka erotických pomůcek, které vnáší do autoerotiky nový rozměr. Mezi nejnovější výdobytky pak bezesporu patří realistická sexuální panna. Vyrábí se z kvalitních a na dotek velmi příjemných materiálů (prim hraje silikon), a díky detailnímu designu poskytuje vskutku nezapomenutelné momenty rozkoše. K mání jsou však nejen „kompletní“ panny, ale také o něco skladnější torza.

Pravdou je, že ne každý může investovat několik desítek tisíc korun, ale ani s výrazně menším rozpočtem nemusíte odejít ze sexshopu s prázdnou. Kompaktní umělé vagíny a nejrůznější masturbátory odvádí svou práci na jedničku s hvězdičkou – k dostání jsou navíc i napodobeniny intimních partií slavných pornohereček.

Poohlédněte se třeba v e-shopu erosstar.cz, který garantuje naprosto diskrétní dopravu.

Read more

Local News