Hledáte moderní bydlení v srdci Prahy 3? Propadněte kouzlu Bytů Na Vackově

Share

Podle ČSÚ sice v Praze nové byty přibývají, ale jejich počet ani zdaleka neodpovídá poptávce velkého města. A právě proto – když už se kvalitní bydlení v nabídce objeví – by potenciální zájemce neměl příliš dlouho váhat. V současné době je k mání nová etapa výstavby Bytů Na Vackově. Co od ní očekávat? Přináší svěží závan moderního bydlení s důrazem na vysoký standard ve všech důležitých oblastech.

Elegantní architektura vyzdvihuje význam soukromí

Pro developerský projekt Byty Na Vackově je charakteristická minimalistická a elegantní architektura. Jedná se o čtyři nové domy čítající 232 bytových jednotek. Rozloha kompaktnějších bytů začíná na 31 m², ovšem nechybí ani velkorysá podlahová plocha 114,90 m². Na své si tak přijdou rezidenti, kteří jsou právě single a spokojí se s menším bytem, a stejně tak i větší rodiny lačnící po prostoru.

Co je však patrné ve všech aspektech projektu, je důraz na zachování soukromí a anonymity rezidentů. Bytové domy vytvářejí ideální prostředí pro ty, kteří touží po klidu, zeleni – a zároveň chtějí žít v atraktivní pražské lokalitě s perfektní občanskou vybaveností.

Aktivní život na dynamickém Žižkově

Byty Na Vackově se nachází v oblasti, která momentálně prochází výraznou proměnou. Z původně šedé a možná i trochu fádní lokality se rodí neuvěřitelně dynamické místo plné života. V těsné blízkosti bytových domů se rozkládají obchody, kavárny, restaurace, bary, kina, galerie, parky, ordinace lékařů a školy. Středobodem se v blízké budoucnosti stane nákladové nádraží, které se transformuje v moderní obchodní a rezidenční městské centrum.

Nechybí původní genius loci

Nezadržitelnému rozvoji navzdory si oblast Vackova drží svůj původní genius loci. A i díky tomu je bydlení na pražském Žižkově v bytech Na Vackově unikátní. Rozhodně patří k nejzajímavějším nabídkám na pražském realitním trhu.

O průběhu výstavby, možnostech financování a dalších důležitých aspektech najdete bližší informace na oficiálních stránkách byty.navackove.cz.

Read more

Local News