Oblíbené destinace na dovolenou v ČR s dětmi.

Share

Česká republika nabízí množství atraktivních destinací pro rodinnou dovolenou, kde si užijí jak děti, tak i dospělí. Od historických měst až po přírodní krásy, ČR skýtá různorodé možnosti pro zábavu, odpočinek a vzdělávání. Zde jsou některé z nejoblíbenějších míst pro rodinnou dovolenou v České republice:

Jižní Morava

Jižní Morava je ideální pro rodiny, které mají rády aktivní dovolenou. Nabízí cyklistické stezky, nádherné krajinné oblasti jako Pálava, a navíc zde najdete mnoho hradů a zámků, které jsou jako stvořené pro průzkum s dětmi. Navštívit můžete také Lednicko-valtický areál nebo se vydat na výlet do Podzemí Valtic.

Český ráj

Pro milovníky přírody a dobrodružství je Český ráj ideální volbou. Tato oblast je známá svými pískovcovými skalami, hradními zříceninami a krásnými lesy. Rodiny zde mohou navštívit například Prachovské skály, hrad Kost nebo se vydat na výlet do Sychrova.

Krkonoše

Krkonoše jsou populární jak v zimě, tak v létě. V zimních měsících nabízejí vynikající podmínky pro lyžování a sáňkování, zatímco v létě jsou ideální pro turistiku a cyklistiku. Atraktivní je také návštěva Sněžky nebo výlet do Harrachova.

TIP: Pronájem chaty s bazénem můžete objednat na zars.cz

Lipno

Oblast kolem Lipna je skvělá pro rodiny, které hledají kombinaci odpočinku u vody a aktivního odpočinku. Můžete zde najít Aquapark, stezku korunami stromů a mnoho možností pro vodní sporty. Lipensko je ideální pro rodiny, které chtějí trávit čas v přírodě a přitom mít možnost zábavy pro děti.

Praha

Praha nabízí mnoho atrakcí vhodných pro rodiny s dětmi. Návštěvu stojí Zoo Praha, která patří mezi nejlepší v Evropě, Technické muzeum nebo Mořský svět. Historické centrum města je také fascinující a plné objevů.

Pro celou rodinu

Tyto destinace nabízejí široké spektrum aktivit, které uspokojí zájmy a potřeby celé rodiny. Česká republika je země plná rozmanitých příležitostí pro rodinnou dovolenou, ať už hledáte dobrodružství v přírodě, poznání historických měst nebo jen relaxaci a zábavu. Každá z těchto oblastí nabízí unikátní kombinaci zážitků, které zajistí, že vaše dovolená s dětmi bude nejen zábavná, ale i nezapomenutelná.

Read more

Local News