Sledujte sportovní utkání bez kabelovky zcela zdarma

Share

Pokud jste sportovní fanoušci, jistě máte přehled o všech zápasech a turnajích, které se konají v tuzemsku i v zahraničí. Nyní je můžete sledovat i zcela zdarma bez toho, aniž byste platili za kabelové televize. My vám poradíme jak.

Zázrak jménem Tipsport TV

Pokud ještě nesledujete sport přes Tipsport TV, rozhodně to vyzkoušejte. Máte několik možností, jak tuto sportovní televizní stanici, která přenáší většinu sportovních událostí, spustit. Provozuje ji sázková kancelář Tipsport, takže ji najdete na jejich stránkách pod záložkou Live. Jsou tam všechny live streamy a sportovní zápasy, které právě probíhají nebo v nejbližších minutách začnou. Najdete tu i vysílací program Tipsport TV, který je průběžně aktualizován a postupně se do něj doplňují další zápasy.

Sledujte sport na televizi i tabletu

Sportovní televizi Tipsport TV můžete snadno spustit na vaší chytré televizi a s kabelem HDMI také na klasické televizi. Mrkněte na jednoduché návody a zjistíte, jak na to. Zápasy ale můžete snadno sledovat i z mobilu nebo tabletu s Androidem a iOS. Stačí k tomu mobilní internetový prohlížeč nebo nativní aplikace, která se po instalaci přizpůsobí vašemu přístroji. Odlehčíte tak své baterii i stahování dat.

Kolik zaplatíte?

Kromě jiného je velmi příjemná i cena. Tipsport TV nabízí své sledování na velmi symbolický poplatek. Abyste ji mohli sledovat, je třeba vsadit si u Tipsportu jednou měsíčně alespoň za 30 korun. Ale i tuto cenu můžete osekat, alespoň na několik měsíců. Pro nově registrované totiž sázková kancelář Tipsport nabízí 150 Kč. Jsou to peníze, které můžete použít na vsázení, abyste mohli sledovat sportovní televizi. Navíc, pokud budete rozumně sázet dál, můžete přijít k penězům, které vám tyto malé náklady spojené se sledováním televize, pokryjí.

Read more

Local News