Proč mají muži stálou chuť podvádět?

Share

Protože jsou neúspěšní, úspěšní nebo by prostě umřeli!

Proč nás (dokonalé muže) myšlenky na zálety neopouštějí, nikdy a nikde? 

V rámci hledání odpovědí se na tento zapeklitý problém zaměřil nejeden vědecký výzkum. Jak proběhl ten poslední s 250 účastníky? Závěry překvapí.

Lovecké instinkty

„Kdybych nepodváděl, kdybych nemohl uspokojovat další a další nové ženy, umřel bych,“ vysvětluje jeden z účastníků výzkumu. Jakto? Vědci to odůvodňují tím, že muži byli, jsou a budou i nadále lovci. Své milenky berou jako rozptýlení od každodenního stereotypu. I proto vlastně není sex největší prioritou, jde o nové zkušenosti.

Nevěra slouží mužům k tomu, aby se ujistili, že jsou stále dobrými lovci, že jsou lepšími, než se na první pohled může zdát.

Zaměřeno na vzhled

Pokud by se měla najít nějaká další spojitost mezi nevěrami různých mužů, kromě potřeby cítit se stále “v sedle“, je společným znakem i touha po novém zážitku. Z toho důvodu si muži vybírají typově odlišné milenky.

Ať má chlap doma přenádhernou Botticelliho Venuši s dokonalým tělíčkem, pro bokové vzrušení mu stačí nevýrazná šedá myška. To hlavní je, že je jiná, nová.

loreta-5

Jako zajímavý lze označit společný rys milenek, většina “ničitelek vztahů“ má dlouhé vlasy.

Léčba vlastních komplexů

Ne každý chlap je ve shánění milenky poháněn loveckými instinkty. Mnozí pánové si nevěrou léči své komplexy. Výzkum ukázal, že pro nešťastné a neschopné muže je sex jakýmsi barometrem úspěchu.

Sex s více ženami muži berou jako náhradu neúspěšné kariéry.

Read more

Local News