Hrajte jako VIP na online automatech

Share

Pokud vás už nebaví klasické prostředí hracích automatů nebo zkrátka chcete vyzkoušet hraní jako opravdový VIP, otevřete si dveře do těch nejlepších online casin pro VIP hraní. Čeká vás tu mnoho výhod, bonusů, exkluzivní hry a luxusní prostředí.

Výherní hrací automaty opustily prostředí reálných kamenných podniků a našly si svou cestu online. Hráčům to přineslo hromadu výhod. Můžete hrát kdekoliv a kdykoliv a navíc v naprosté anonymitě. Klidně si zahrajte ze svého oblíbeného gauče, v autobuse nebo v čekárně. Užívejte si zábavu spojenou s jedinečnými hrami a adrenalin spojený s možnou výhrou, která k automatům neodmyslitelně patří. Kde najdete ta nejlepší VIP online casina?

VIP hraní nabízí většina online casin

VIP prostředí najdete ve většině online casin. Ta nejlepší už nyní na vás čekají v casinu Forbes, Magic Planet nebo Sazka.

V Sazce si můžete zahrát exkluzivní zábavné hraní, kterým vás budou provázet dvě veselé figurky – pan Zelený a pan Červený. V casinu Forbes, jehož tváří je slavný MMA zápasník Karlos Vémola, si můžete užít jedinečné VIP hraní s perfektním bonusem 200 % až do výše 75 000 Kč. Navíc tady máte po ruce zákaznickou podporu nepřetržitě po celých 24 hodin denně. Magic Planet si pro vás pro změnu připravilo jedno z nejluxusnějších prostředí vůbec. Na úvodní stránce vás přivítá 3D prostor a celá grafika casina je laděná do zlaté a černé barvy.

Na jaké hry se můžete těšit?

Především jsou to hry, které jsou speciálně vyvinuty pro jednotlivá online casina. Mezi tyto exkluzivní hry patří všechny výše zmíněné hry od Sazky s panem Červeným a Zeleným – Pirátská plavba, Kancelářská 81, Čertovská jízda nebo Zelené dobrodružství. Fortuna nabízí hry jako je Fortuna Respin, Fortuna Bet, Fortuna Cup 243 nebo specialitku v podobě poměrně nové hry, která své hráče naprosto nadchla – Lucky Fortuna. Buďte lucky i vy vyzkoušejte hraní jako opravdový VIP!

Read more

Local News