Kam v Praze vyrazit na obchodní snídani?

Share

Obchod se zdaleka neprobírá jen u prázdného stolu v konferenční místnosti. Naopak, mnohem příjemnější a žádanější jsou pro tyto účely vhodná místa, kde se můžete zároveň i dobře najíst. Každá zúčastněná strana si tak kromě možných nových spoluprací či akvizic může schůzku i užít za doprovodu jídla a nápojů. Obchodní snídaně jsou například na západě zcela běžné, ale v tuzemsku tak časté nejsou. Kam v Praze na snídani? Pokud na ně chcete vyrazit, nabízí se vám k tomu celá řada příhodných míst a jedním z nejlepších je luxusní pražský hotel Emblem.

Ubytování se snídaní či jen snídaně?

Obzvláště skvělým místem je pro obchodní snídaně Praha 1, protože jde o atraktivní část města. Snídaně se v hotelu připravují pouze z čerstvých surovin, například vejce jsou ze soukromé farmy. Hotel Emblem v Praze nabízí snídaně ve své restauraci George Prime Steak. Můžete sem vyrazit jak na samotnou snídani, tak můžete rovněž zkombinovat příjemné ubytování v hotelu se snídaní. Tuto možnost obzvláště ocení každý, kdo není z Prahy. Místo je pro obchodní jednání jako stvořené, čekají vás atraktivní prostory, profesionální přístup personálu i ideální podmínky pro jakákoliv jednání.

Snídaně jsou vám zde k dispozici každý všední den od 7 do 10 hodin a o víkendu od 7 do 11 hodin. Zajisté si své obchodní schůzky dobře plánujete a business snídaně Praha 1 může být v hotelu snadno zarezervována, stačí se na hotel obrátit. Učinit tak můžete přímo na webových stránkách hotelu Emblemprague.com. Pokud jste s konceptem obchodního jednání pří snídani ještě nezačali, možná je nejvyšší čas ho vyzkoušet. Budete velice příjemně překvapeni, jak skvělý průběh bude celé jednání mít. Po ránu jsou lidé svěží a plní energie, když navíc budu mít k dispozici šálek vynikající kávy a vydatnou snídani, obchodní snídaně musí vždy dopadnout pozitivně. Zjistěte více informací na stránkách hotelu a neváhejte sem rovněž vyrazit na obchodní snídani, kterou si zajisté rádi zopakujete.

Read more

Local News