Půjčka pro začínající podnikatele nabídne rychlou odpověď na nečekané výdaje

Share

Máte před sebou v podnikatelském rozpočtu položku, se kterou jste nemohli dopředu počítat? Je nutné, abyste na ni odpověděli včas, protože flexibilita v rozhodování rovná se rozdíl mezi úspěchem a neúspěchem každého nováčka mezi OSVČ. Scénář k úvěru si píše každý sám, jsou stanoveny jen dva mantinely, ze kterých si lze vybírat. Účel o ničem nerozhoduje, půjčit si lze naprosto na vše, co souvisí s podnikáním. Může to být reklamní akce, aby o vaší práci vědělo více potenciálních zájemců nebo vybavení do dílny či kanceláře.

Až třicet tisícovek je k dispozici

Je to půjčka pro začínající podnikatele, vyžádá si jen minimum osobních údajů a obejde se například bez ručitele nebo dlouhé smlouvy. Jaké jsou její další přednosti? Žadatel se může ozvat bez ohledu na datum v kalendáři nebo čas na náramkových hodinkách. Jednoduše, vyplnit krátký kontaktní formulář lze kdykoliv, kdy přijdou do cesty nečekané výdaje a je třeba velmi rychlé rozhodnutí, bez kterého se doslova a do písmene nelze pohnout z místa. Jaká je konkrétní řeč čísel? Kolik si lze půjčit a na jak dlouhou dobu? Výhodou je zde vysoká míra variability. 

  • 5 000 Kč je minimální částka, o které lze uvažovat. Účel nebude o ničem rozhodovat.
  • 30 000 Kč je maximum, které je ve hře. Opět platí, že důvody si můžete nechat pro sebe.
  • Splatnost? Vyberte si podle sebe, mantinely jsou tady dva. Jde konkrétně o 7 a 30 dní.

Obor o ničem nerozhoduje

Jste nováčkem nebo se na trhu pohybujete už roky? Máte stálou klientelu nebo jste na prahu nové etapy své kariéry? Skvělou zprávou je, že půjčka na podnikání se neptá na detaily z vašeho osobního života, ale stačí jí jen nezbytné minimum, které vyžadují zákony. Přizpůsobí se proto mnoha různým situacím. Dobře ví, že je nutná rychlá pomocná ruka. 

Read more

Local News