Kámoši na návštěvě? Tímhle vás dokáží naštvat!

Share

Ať jste introvertem, který společnost příliš nevyhledává nebo člověkem, který miluje akci, jsou věci, kterými vás vaši kámoši na návštěvě vždycky naštvou.

Sepsali jsme top 10 věcí, které vás v případě pánské návštěvy zaručeně otráví. 

Máte bandu kámošů, kteří vás pravidelně ve vašem pánském hnízdě navštěvují? Pak jistě víte, že ne vždy jde o příjemné posezení plné humoru a chlapské zábavy, zvláště, když se vaši kamarádíčci dopustí těchto prohřešků:

Dorazí bez pozvání

O slušnosti se tu vůbec mluvit nedá, ale více než slušnost řešíte to, že se vám návštěva vůbec nehodí. Máte rozdělanou práci, rozkoukaný film (nedejbože ten pro dospělé), nebo se prostě jen tak válíte a užíváte pohodičky. Zvonek a rozesmátí kamarádi za dveřmi je to poslední, na co máte náladu.

Neví, kdy odejít

Poslední pytlík brambůrků vzal za své již dávno, stůl je obložený prázdnými plechovkami od piva, vy už jen odevzdaně koukáte a občas prohodíte, že vás ráno čeká vážně důležitá pracovní porada. Návštěva však stále sedí a nemá se k odchodu.

Nic nepřinesou

O peníze vám nejde, ale je to prostě slušné. Když jdete vy k někomu na návštěvu nezapomenete přinést lahvinku vína nebo něco k zakousnutí. Kamarádi s prázdnýma rukama vás zarazí a nejspíš i naštvou.

Hladové krky na vaší pohovce

Jak poznat, že čas hledat nové přátele? Jednoduše, pokud ty současní chodí spíše za pohoštěním, než za vámi, je třeba kontakt rychle ukončit, abyste nedopadli jako Ježibaba, které Jeníček a Mařenka snědli celou perníkovou chalupu.

Kamarádi se vás nezeptají, ani jak se máte a rovnou luxují pohoštění? To zaručeně naštve!

Přišli chytráci

“Ty máš plastový okna? Dřevěný jsou mnohem lepší, pošlu ti kontakt na dobrou firmu.“ Kdo se o to prosil? “Tahle LED televize má hrozný obraz, proč sis nepořídil plazmu?“ “Na tý kožený sedačce se asi pěkně potí zadek, co?“ Tak na ní neseď! Rádoby chytré poznámky vás prostě rozpálí doběla.

Kamarádi s dětmi jsou za trest

Někteří vaši známý už mají caparty? OK, jejich volba. Ale proč musíte vy řešit, že vám ti parchanti lítají po celém domě, likvidují vše, co jim přijde do cesty, skáčou po té nové (mimochodem pěkně mastné) pohovce a JEČÍ tak, že sotva slyšíte, co říkáte? Tatínek si jen krčí rameny a povídá něco o tom “jó děti, sám to jednou poznáš“. Co to má být, sakra!

Nuda v Brně

Když už si chlapy pozvete, čekáte, že bude povyražení, zábava, zpestření běžné rutiny. Ovšem oni jen sedí, žerou (viz bod Hladové krky na vaší pohovce), mlčí, nebo hůř vyprávějí o svých zdravotních, soukromých, pracovních problémech. Jako byste jich sami neměli dost!

Vždy jen u vás

Všechna setkání se konají jen u vás? Proč máte platit za větší byt, který je blíže centru? Jednostrannost návštěv a opakované mytí haldy nádobí vás dokáže rozzuřit.

Jako doma

Máte na návštěvě čumili, kteří vám projedou všechny zásuvky, ledničku, přepínají televizi a lezou do postele? Čeho je moc, toho je příliš!

Neukočírují to

Jasně, že žádná pánská jízda nemůže být bez alkoholu, ale když se několik přípitků a sklenic vína zvrhne v neukočírovatelnou chlastačku je zle. Plácání nesmyslů je ještě to nejmenší zlo, horší je ohrožení vybavení, riziko rvačky a zvracení mimo záchodovou mísu.

Specifickým druhem návštěvy jsou pak tchyně. Leckdy jsou totiž schopné všeho. Zjistěte, co dělat, když vás sere tchyně.

Read more

Local News