Stylový účes 2016? Modlitby si nechte, tady pomůže jen správná péče!

Share

Jasně, že je hlavní mít něco v hlavě, ale nevěřili byste, kolik každodenních situací ovlivní to, co máte na hlavě! Nejde jen o účes samotný, ale i kvalitu a vzhled vašich vlasů. Zkrátka mastné, nezdravé vlasy plné lupů odradí tu sexy kočku ve frontě, nového klienta i možného obchodního partnera.

Udělejte s tím konečně něco!

Předsevzetí neplníte? Alespoň začněte dbát o své vlasy, jinak bude stylový účes 2016 stále jen nesplněným snem!

Udělat dojem, konečně se cítit dobře a sebevědomě!

Dejte si na svém vzhledu záležet, mastné kořínky, “zasněžená“ ramena a přeleželé strany mohou zkazit šanci na uzavření obchodní spolupráce nebo druhé rande. Poradíme, co se svými vlasy dělat i nedělat.

Chlapská péče o vlasy

02c24f4e2a0d9dbbdcae9dab9c094138Zbavte se lupů. A ne šampón vám s tím nepomůže.

– Pravidelně udržujte svůj sestřih. Přerostlé vlasy nevypadají dobře. Objednejte se tedy jednou za dva měsíce ke kadeřníkovi.

– Správný střih vlasů je daný tvarem vašeho obličeje. Nechte si poradit od profesionála, ten už pozná, co vám slušet bude a co nikoliv.

– Zdravé vlasy potřebují vitamíny, jezte rajčata, lososa, cizrnu, vlašské ořechy, chřest, avokádo (mimochodem, víte, že většina těchto potravin vám zajistí i zdravou prostatu?).

– Pokud nemáte každý den náročný trénink, nemá smysl každodenní mytí hlavy. Čím častěji budete vlasy máchat, tím více bude pokožka hlavy produkovat mastnotu.

Věděli jste, že: Ženy milují plešaté muže?

– Neumíte po vysušení vlasů účes zkrotit do stylového vzhledu? Zkuste použít vlasovou kosmetiku, která vám s tvarem účesu pomůže.

+ víme, že se jako správný chlapák budete na kondicionér tvářit odmítavě, ale tenhle pro vás zženštilý produkt dodá vašim vlasům na zdravém lesku. Tak to zvažte!

Read more

Local News