Co rozhodně nedělat před sexem? Pravidla pro lepší sex a zdraví!

Share

Poslední věc, kterou byste chtěli dělat před sexem, je projíždět si seznamy, ale pravidla jsou pravidla. Dodržovat byste měli hlavně ta, která vám zajistí lepší zdraví i hodně příjemnou soulož.

V sexu bere každého chlapa něco jiného, jeden je celej divej z jejího análu, druhý zase nemůže vyvrcholit bez zlatého deště, pro každého z pánů tvorstva ale platí následující věci, které se před sexem dělat prostě nevyplatí – škodí zdraví i dosáhnutí orgasmu.

Tomuhle se vyhněte!

1. Odskočit se

Odskočit si a pak na to skočit? To není dobrý nápad, nejen že pak nebude z čeho pršet “zlatý déšť , hlavně ale když to vydržíte s močením až do konce, získáte tím menší riziko onemocnění. Sterilní proud moči odplaví z trubice všechny bakterie, které se tam při sexu dostanou. (Tyto bakterie pak způsobují pálivé záněty a nechtěné různých onemocnění kapičky na žaludu.)

2. Brát si antihistaminika

Jak jsme vás nedávno informovali, tyto léky na alergii vám sice uleví od rýmy a zarudlých očí, dělají to ale vysušením tkání. Kromě těch v nose nebo ústech mohou vysušit také vagínu, což nepovede k jejímu mokrému orgasmu. No a vám zas antihistaminika sníží libido, vyvolají pocit ospalosti.

3. Pozvat její kamarádku

V péčku je lesbický sex hodně vzrušující záležitost, ale věřte, že této show se v realitě jen tak nedočkáte. Zvlášť, když máte vážný vztah a žárlivku na krku. Fakt její kamarádku nezvěte, ta vaše hysterka to nedá ani po pár sklenkách vína a vy skončíte nejlépe s jednou fackou a kufrem před dveřmi.

4. Vypít až moc alkoholu

Pár skleniček na uvolnění atmosféry se snadno zvrtne, ale bacha na to, zatímco její chuť na sex se bude rapidně zvyšovat vaše erekce bude stále více v nedohlednu.

5. Oholit se

Ona chce být dokonale hladká, chlapi zas jedou v přesvědčení, že hladké koule dodají jejich nádobíčku opticky na velikosti. Ať už plánujete holení společné, nebo v soukromí před akcí, věřte, že sex hned po tom bude stát za prd. Malé ranky a odřeniny mohou podpořit infekci a přenos pohlavních chorob. A to hrozné svědění také není žádná hitparáda.

Tak co, děláte něco ze zakázaného? 

Table of contents

Read more

Local News