Připadá vám chlupatá? Oholte ji.

Share

Páry, které mají problémy se sexuálním životem často chodí pro radu k sexuologovi. Ten jim doporučí sexuální hry před samotným stykem. Jednou z nich je vzájemné holení, které poskytuje mužům okamžité vzrušení…

Pro pochopení mužského zájmu o „ženské oholení“ zvažme toto: Co dělá exotické tanečnice fyzicky odlišné od pěkné dívky, sedící v práci vedle vás? Jednoduše to, že tanečnice má obrovský sex appeal a přitahuje vás, ale hlavní rozdíl je v její čistě oholené stydké oblasti.

To uvrhne do fantazie každého muže.

Proč tedy hodně žen nechává své chloupky dorůst délky svých vlasů? Někteří lidé totiž považují vyholené ohanbí za znak nemravnosti a přespříliš sexuálně založeného člověka. Když byla před dvaceti lety žena oholená, považovala se za prostitutku a necudnou dívku. Dnes je už ale trend jiný, společnost se více otevřela sexuálnímu tématu a není už tak tabu.

Řekněte jí to na rovinu

Nejlepší cesta jak něco udělat, je být upřímný. Během konverzace se jí jednoduše zeptejte, jestli by se pro vás nemohla oholit. Tento druh žádosti vyžaduje dobré načasování a takt. Když se jí zeptáte, co si myslí o tomhle nápadu, usmějte se a použijte vtipný tón. To vám dá únikový plán, pokud bude reagovat špatně.

„Přímá“ metoda funguje dobře, pokud není vaše dívka urážlivá a uzavřená.

Další cesta k ohanbí bez chloupků je již zmiňovaná předehra – přineste jí tedy žiletku, holící pěnu a vysvětlete jí situaci. To může vyvolat dvě reakce : buď bude souhlasit a vy si užijete spoustu zábavy, nebo dostanete facku a budete spát na gauči. Riskněte to, stojí to za to. Navíc většina dívek se zachová prvním způsobem.

Půjčte si erotický film

Když jsou dva lidi spolu déle, snaží se více experimentovat a můžou si půjčit erotický (nebo porno) film. Je to dobrý způsob jak přednést návrh na „holící předehru“. Pokuste se najít film, ve kterém je „holící“ scéna. Řekněte jí, že je to normální věc, kterou dělají všichni. Tuto metodu použijte tehdy, kdy předpokládáte ofenzivnější reakci.

Proč by měla být oholená?

  • Obecně je to více přitažlivější a sexy
  • Vypadá nevinně
  • Více si užijete orální sex
  • Vypadá čistěji

Přesvědčili jste tu svou? Nebo se doma stále prodíráte džunglí? 

Read more

Local News