7 skvělých rad pro ještě lepší chlapské bydlení, kterému žádná neodolá!

Share

Když si k sobě zveš krásku na úrovni, musí být na úrovni i tvůj bejvák. Jak své změnit své pánské hnízdo v dokonalou mucholopku ženských?

Můj dům, můj hrad, ale vyplatí se dodržovat pár pravidel! Zvlášť, když chceš nějaké ty nové zářezy. 

Osobní vkus se dá ukázat různě – především to chce udržovat pořádek (lepší, než vychcaně zvát mamku na návštěvu, je objednat jednou do týdne paní na úklid). Další možností, jak zapůsobit, je snaha být stále lepším (i když jde o holku na jednu noc, zapůsobíš zájmem o umění, četbu, design apod).

A co dál? Ze skromného chlapského hnízda se dá udělat luxusní (sexu zaprodané) království, ze kterého nebude chtít odejít. 

Nadupaný TV set-up

Koupit si velkou telku a získat tak výjimečně kvalitní zvuk domácího kina není finančně velká rána, jako tomu bylo kdysi. Navíc získáš moderní, výrazný prvek do svého pánského bejváku. Skvělý obraz/zvuk pak oceníš v případě každého sledování televize – s návštěvou i bez ní.

Mysli přece, žádnou velkou parádu neuděláš, když ji pozveš na film na MacBooku. 

Nebuď barbar

Máš doma kočku, která vyžaduje kvalitní tvrdé pitivo? V tom případě by si měl mít doma několik flašek kvalitní whisky. Nevíš-li, co pije, je víno sázkou na jistotu. V každém případě bys měl mít láhve s alkoholem umístěné nejlépe v hezkém stojanu, nebo na designové polici.

Pití alkoholu se tak stane více atraktivním zážitkem. Rozhodně doporučuju mrknout i na nějaké základy baristiky – jak vybírat, jak nalévat, jak pít. Vědění a obecný přehled ti nažene cenné body. 

Hudební kulisa

Úplné ticho je trapas a zapínat televizi (i když s tím skvělým zvukem) jen pro vytvoření kulisy pro váš hovor je nuda. Připrav si dlouhý seznam lounge (klidné) hudby, která naladí a nijak nenaruší vaše povídání. O kvalitní aparatuře jistě mluvit nemusím, je to úplně stejné jako v prvním bodě.

Mrkni třeba sem: Majestic CasualThe Sound You NeedGet The Sound nebo Stay See

Nějaké ty “originály“

Když nastane ticho a ty nevíš, čím rozhovor opět rozproudit, vsaď na umění. Není nic tak sexy jako osobní příběh, který jí můžeš říct o svém obrazu, co vám visí nad hlavou. Rozhodně nejde jen o obraz z IKEI, je to KUS originálního umění, kterému ty zatraceně dobře rozumíš.

Ložnice, kde se plní (sexuální) sny

Trochu řečí, trochu alkoholu a šupky dupky do peřin. Ložnice je důležitý bod na seznamu skvělého chlapského bydlení, i proto jsme mu na menworld věnovali vlastní článek: 7 super tipů pro ložnici, které ONA prostě neodolá!

TIP: Poznejte výhody řízeného větrání pro vaši domácnost.

Dobrá káva

Po sexuálním maratonu budete oba potřebovat nějakou dobrou vzpruhu. Kvalitní kávovar skvěle vypadá a udělá skvělou kávu.

Drobnosti, na které myslí gentleman

Všechny holky jsou v podstatě stejné a potřebují podobné věci. Ať už je řeč o vlhčených ubrouscích v koupelně nebo nabíječce na nočním stolku. Mysli na tyto maličkosti, udělají vlastně ten největší efekt.

Připrav se, že po tomto se jim s tebou bude velice těžce loučit. Další (šukací) rande máš v podstatě jisté! Není zač! Jo a jen tak pro jistotu: 8 rad, jak vydržet déle v posteli

Read more

Local News