8 rad, jak vydržet déle v posteli

Share

Rychlá, či předčasná ejakulace, je jedno jak se tato takzvaná dysfunkce nazývá. Pro mladé muže často znamená velký problém se sexuálním uspokojením partnerky. Prostě jsou hotoví moc brzo. Jak vydržet v posteli déle? Můžete zkusit následující metody.

Co to je předčasná ejakulace?

Uvádělo se, že předčasná ejakulace – je stav, kdy máte výron semene do 2 minut po vsunutí penisu do pochvy. Výzkumy ale prokázaly, že většina mužů ejakuluje do 2 minut – proto došlo k přehodnocení a nyní se uvádí jako předčasná ejakulace stav, kdy dojde k vyvrcholení dříve, než by si to partneři přáli.

1. Pán masturbátorů

Těžce na cvičišti, lehce na bojišti. Toto přísloví se dá lehce vztáhnout i na problém předčasné ejakulace a slabé výdrže. Při masturbaci provádějte techniku „start a stop“ – drážděte penis klidně hodinu, dvě, co vás to bude bavit a vždy přerušte činnost při blížící se ejakulaci.

2. Stiskací technika

Pokud už cítíte, že se blíží ejakulace, na chvíli přestaňte, vysuňte a stiskněte si žalud pevně mezi palec a ukazováček. Některým mužům pomáhá pocit bolesti zastavit přicházející orgasmus.

Tuto metodu můžete také procvičovat s přítelkyní. Je však důležité komunikovat a znát své hranice.

3. Držet své vzrušení na uzdě

Sexuální akt má zjednodušeně několik částí: předehru, samotný sex a orgasmus. Snažte se ohodnotit své sexuální vzrušení na stupnici od 1 do 10. Pokuste se držet na čísle 7. Mezi předehrou a sexem zakombinujte hrátky s vibrátorem. Jeden orgasmus můžete ženě udělat vibrující kolík a druhý vaše chlouba. Dobře víte, že jedno vyvrcholení ženě nemusí stačit.

4. Přestaňte myslet na sex

V průběhu sexu můžete myslet na spoustu věcí, jednou z nich by samozřejmě měla být partnerka. Kdo jiný. Na druhou stranu, pokud máte v plánu podat větší výkon, můžete se zamyslet například nad tím, co všechno máte zítra udělat, trochu si vybavit pracovní stres nebo pomyslet na něco opravdu antisexy.

Otázka ale zůstává – proč potom mít sex když vlastně budete myslet na něco jiného?

5. Bolestivé podněty

Dole se děje něco příjemného, nahoře musí být opak. Zakousněte se do rtu nebo do jazyka, zabořte palec do dlaně, nebo zatínejte svaly na rukou. Jakýkoliv jiný podnět, než ten, který vám vyvolá ejakulaci, může být vodítkem k většímu výkonu.

Opět vyvstává otázka, proč mít sex, u kterého budete trpět?

6. Kegelovy cviky

Kegelovy cviky spočívají v rytmickém zatahování a uvolňování svalů podobně jako při zadržování močení. Mají za následek silnější erekci a především větší kontrolu nad ejakulací. Dají se cvičit například u televize, při mytí nádobí nebo ve škole. Dávejte však pozor na to, abyste zatínali ty správné svaly.

7. Druhé kolo

Ihned po ejakulaci vše utřete a hupsněte na to znovu. Ve druhém kole muž většinou vydrží daleko víc. Problém je v tom, že partnerčino vzrušení může během okamžiku opadnout a může skončit jako SUV s plnou nádrží bez klíčků od zapalování.

8. Pomůcky jako alkohol nebo kondom

Dát si půl flašky Tuzemáka před pohlavním aktem nemusí být zrovna dobrý nápad. Jednak můžete plácat nesmysly a zadruhé z vás bude táhnout tak, že partnerka bude muset zadržovat dech. Nene, dejte si pár panáků něčeho kvalitnějšího – vodky, whisky. Bohužel toto není trvalé řešení problému a také se vám může stát, že to nepůjde vůbec. Na některé muže alkohol působí ale velmi dobře a mají problém se po pití alkoholu udělat…

Další možností je využít nějakého hodně lubrikovaného kondomu, nebo kondomu určenému přímo k oddálení ejakulace. Toto by Vám mohlo částečně pomoci.

TIP: Kromě znecitlivujících kondomů existují i kroužky na uzdičku či návleky k oddálení ejakulace. Vyzkoušejte, co bude sedět Vám a zlepšete svou výdrž při sexu.

Perlička na závěr – Všichni muži jsou potomci předčasných ejakulátů. Ti muži, kterým to dlouho trvalo byli v minulosti sežráni… více. viz. video:

A co k tématu říká sexkoučka?

Co pomáhá vydržet v posteli déle Vám?

Read more

Local News