Jak nebýt po vánoční žranici jako otylé sele? Zhubněte 5 kilo

Share

Je možné zhubnout 5 kilo? Mezi námi muži, možné je všechno, zvláště pak v čase zázraků! Poradíme vám, jak po svátcích předejít vyčítavým pohledům v zrcadle.

Shrňme si to

– Vážně byste chtěli jít na kolo nebo si zaběhat, ale je ledovka a to je pak vážně o zdraví!

– Opravdu chcete dodržovat svůj přísný tréninkový jídelníček, ale přece někdo musí to cukroví ochutnat, a když, tak od každého druhu.

– Na návštěvách je povinnost okoštovat, co sváteční tabule nabízí, a když něco zbude? Dieta nedieta: “Dej to sem, já to dojedu, přece to nenechám zkazit!“

– Vánoční hodování se pak pomalu, ale jistě přehoupne k Silvestru a vy se marně soukáte do těch o číslo větších trenek, co jste letos našli pod stromečkem. Řeknete si, že teď už je to stejně v háji a ládujete do sebe jeden chlebíček za druhým, s tím, že na záchod, lednici a monitor pc si přilepíte papírek s předsevzetím od 1.1. začít hubnout.

Ne vážně vám nechceme udělat z vánočních svátků peklo, ale když se nad tím zamyslíte, můžete níže uvedenými tipy jedině získat – myslíme tím na váhovém úbytku!

food-sweet-cookies-christmas

Coca Cola svátky nedělá – Nedejte na reklamní masáž (i když ten Santův vánoční kamión a “zahnutý zuby nahoru“ jsou tak super) a namísto sladkých šťáviček si dejte vodu, třeba s citrónem, který je levným, přírodním a účinným spalovačem tuků. Nebo si nalijte čaj s medem, neslazenou kávu, popřípadě sáhnout lze i po mléku opět s medem. .

Kardio za každý rohlíček – Buďte na sebe tvrdí, zvláště, když ostatní sedí doma na zadku. Díky tomu, že celý národ bude hltat Tři oříšky pro popelku a Mrazíka, místní sportoviště budete mít jen a jen pro sebe. Takže hurá do posilky a na bazén, ještě než to tam prvního zaplaví tlustoprdky.

Když se podaří, sáhněte po běžkách nebo lyžích a ten sníh můžete taky jednou odházet vy

Další nálož bramborového salátu – Vážně? – Zamyslet se nad každým dalším kouskem cukrovím, nad každou další porcí salátu a každým chlebíčkem, to je ta nejzásadnější rada. Pár sekund, než to skončí v puse a garantujeme vám, že si začnete sami od sebe porce jídel snižovat.

Pouhá myšlenka vás zarazí a ve vaší puse toho skončí mnohem méně. 

silvestr-chlebicky

Dřepovat nad záchodem – Ještě před tím, než zvednete prkýnko nebo se posadíte, udělejte alespoň 15 dřepů. Vzhledem k tomu, že toaletu navštíví každý 5 – 7x do dne, brzy pocítíte, jak vám nohy sílí a zadek se rýsuje.

Pozn.: No pokud máte, lidově řečeno, “vlak v zatáčce“, je na vašem úsudku, zda to dáte. I když se říká, že ti největší borci posilují se zátěží….

Letos to může být jinak! Hecněte se!

Máte pocit, že “slim“ Vánoce nejsou Vánoce? Že je nějaké to hlídání se zbytečné a před odsouzené k selhání? Pokud to vydržíte, párkrát za svátky se hecnete a dáte si méně rohlíčků, půjdete několikrát cvičit a místo 10 porcí salátu si dáte jen dvě, získáte tím neskutečný vklad do Nového roku.

Překonat se tam, kde ostatní rovnou hážou flintu do žita, to vás prostě bude hřát víc než chutný svařák nebo teplý grog. 

Read more

Local News