Vzrušení menstruační krví a jiné odporné sexuální úchylky

Share

Někteří trpí tak vzácnými úchylkami, že nemají možnost najít partnery, se kterými by své zvrhlé choutky ventilovali. Které z nich jsou nejodpornější, to posuďte sami, nebo se inspirujte, ale nezapomínejte na to, že určité perverze jsou trestné. Není to čtení pro slabší povahy…

Je libo fekál?

Fekál označuje veškeré úchylky spojené s výkaly. Patří sem různé hrátky s výkaly partnera (koprofilie), pomazávání se výkaly (exkrementofilie), pojídání výkalů (koprofagie). Sexuální rozkoš může některým jedincům navozovat i obyčejné sezení na záchodě a vylučování výkalů (koprolagnie).

Někteří mají radši moč, rádi ji pijí (urofagie), potírají se jí při masturbaci (urofilie), nebo je prostě vzrušuje samotný akt močení (urolagnie) a jsou vzrušení, jen když o tom můžou mluvit (urolalie).

Něco pro upíry

Jste-li fascinováni krví, nejlépe čerstvě vypuštěnou a vyhledáváte ji, nejste nutně upíry, ale jistě trpíte stigmatofilií. Dárcovství krve už najednou nevypadá tak nevinně a ušlechtile.

Někomu obyčejná krev nestačí, tzv.menomaniaky sexuálně vzrušují menstruující ženy, rádi menstruační krev pijí (menopotie) nebo lížou (menofagie). Opravdu chuťovka.

Lékaři a pacienti

Existují jedinci, kteří jsou sexuálně přitahováni nemocnými lidmi (ergotofilie), nemusí se ovšem bohužel jednat jen o sexuchtivé mladé sestřičky na pooperačním. Vzrušení může vzbuzovat pohled na amputovanou končetinu/pahýl (akrotomofilie) nebo smrtelně nemocný člověk (nozofilie).

I pacienti mohou být krajně úchylní. Např. je pro některé z nich vzrušující pocit, když jim lékař zalévá nějakou končetinu sádrou (gyps), někteří by v sádře skončili nejraději celí. Těžko říct, jak se jim potom daří si při tom dělat dobře.

O nekrofilii jste už určitě slyšeli, ale kde je nabídka, je i poptávka. Autonekrofil je třeba člověk, který touží po tom být považován za mrtvolu a po tom, aby s ním nekrofil podle toho nakládal.

Milovníci přírody

Je řeč o opravdových zbožňovatelích přírody. Sexuální vzrušení jim přináší pohled na stromy a keře (dendrofilie). Někdo zkrátka ocení, když je jeho partner v posteli „dřevo“.

Nesmíme zapomenout zmínit určité formy zoofilie. Zapomeňte na nudná chovná zvířata jako jsou ovce a kozy. Možná by vás nenapadlo, že si to někdo rád dělá v mraveništi (formikofilie) nebo s jinými malými zvířátky jako jsou šneci a žáby. Někdo zase rád dovádí s plazi (ofidiofilie).

Ostatní extrémy

Antropofagie: sexuální vzrušení z lidojedství.

Dermatofagie: sexuální vzrušení z pojídání lidské kůže, někdy i vlastní (autodermatofilie).

Sexuální kleptomanie: sexuální kleptoman krade, protože mu to dělá dobře po sexuální stránce, někdy je to pro něj i lepší požitek než samotný sex.

Mysofagie: sexuální vzrušení z požívání odporných věcí jako např. shnilých potravin, špíny, živého hmyzu…

Symforofilie: pro symforofila jsou dobré porno večerní zprávy, rád se totiž ukájí při pohledu na autonehody a jiná neštěstí.

Autopedofilie: sexuální vzrušení vzbuzuje v autopedofilovi to, když se k němu chová partner jako k dítěti. Po svém partnerovi chce, aby ho přebaloval, oblékal do dupaček, posazoval na nočník nebo kojil…

Read more

Local News