Muž, který se celý život chová jako mimino

Share

Často se říká, že pro odbourání stresu v sobě musíme najít kousek dítěte. Co kdyby se objevil člověk, který takto odbourává stres celý den? Zní to trochu podivně, ale je to přesně to, co 31 letý Stanley Thornton dělá.

Stanley žije dvojí život. Jako dítě uvnitř svého domu a jako dospělý vně. Někdo to nazývá psychická porucha, jiní fetiš. Sám Stanley ale toto chování označuje pouze jako uvolňování stresu.

Jeho typický den vypadá asi takhle. Každý večer spí v gigantické postýlce oblečený v dupačkách. Barevné mobily mu visí ze stropu. Ráno ho maminka vzbudí a nakrmí z lahve, nebo lžící. Poté se Stanley převleče do dospěláckých hadrů a jde ven. Jakmile přijde odpoledne domů, ihned se převleče do dětského oblečení a je čas jít si hrát s legem. Staví si z něj zvířátka, hrady a sedí přitom na obrovské stoličce pro děti.

Stanley byl ve 13 letech zneužit. Od té doby se začal v noci počůrávat a nosit plenky. Postupně si uvědomoval, že se mu to líbí a chtěl zpátky veškeré pohodlí útlého věku. Ve dvaceti letech začal plenky nosit celý den.

Nejpodivnější část je ta, že žena, která se o něj stará, není doopravdy jeho matka. Sandra Diaz je jeho spolubydlící a dobrovolně se o něj stará jako matka o dítě. „Miluji ho, jako by to byl můj neoblíbenější synovec,“ říká o Stanleym.

„Stanley je jako člen mé rodiny, který přišel o matku. Jsem jako jeho teta, která mu říká Jsem tu pro tebe.“

Read more

Local News