Jak vám pomůže Samsung Galaxy Note 8 se zdravým životním stylem?

Share

Za oné situace, že jste osoba, jenž nepatří k milovníkům Apple iOS, ale spíše Androidu, tak asi dobře víte, že Samsung Galaxy Note 8 je jeden z nejzajímavějších strojů na dnešním trhu. A jeho štíhlý profil vám dává neuvěřitelný objem grafiky a pixelů v minimu místa (83 % je zde poměr těla a displeje).

Ani jeho další výbava vám neudělá ostudu: duální 12megapixelové videokamery / digitální fotoaparáty, které jsou natolik kvalitní, že snesou již konečně srovnání i s tou nejvíce špičkovou (D)SLR. S-pen vám zase umožňuje zapisovat poznámky bez odemykání přístroje a dává vám dokonalou kontrolu nad modelem.

Jako by to snad již samo o sobě bylo málo, má v záloze Samsung Galaxy Note 8 ještě nejedno eso. Předně, je tu vestavěný monitor srdečního tepu v zadní části modelu. Jeho použití je prosté – zamiřte do aplikace Samsung‘s Health App, zvolte tu srdeční tep a podržte váš prst na senzoru + vteřinku posečkejte, nežli se váš puls korektně ukáže.

Stejný senzor může mimochodem monitorovat i vaši úroveň stresu a vaše sp02 (obsah kyslíku v krvi). Tato data se pak dají zkombinovat s interním inteligentním sledováním (smartphone automaticky detekuje, když běháte a začne to zaznamenávat) anebo vyexportovat do dalších vnějších smart-zařízení (jako třeba „chytré váhy“ anebo „chytrých hodinek Gear S3 Frontier“) a tímto vám nabídne komplexnější pohled na vaše zdraví i fyzičku.

Cítíte se mizerně? Možná by stálo za to, zkusit nějakého virtuálního doktora skrze podobnou aplikaci. Tímto přeskočíte návštěvu a možná i nějaké platby místní. Nacvakáte symptomy, zvolíte doktora a pak už jen skrze video řečníte s doktorem. Ten vám může předepsat léky, doplnit léky již předepsané, to vše rovnou skrze platformu (poháněno Amwell), a předpisy se dají odeslat i rovnou do lékárny (otázka je, jestli toto vše vůbec funguje i mimo západní země). Kdo nemá pojištění a jen si tak hraje, tak ať má v paměti, že podobná žádost stojí 99 USD kus. Na druhou stranu, jedou 24/7/365 a jsou online vždy i ve 2 h ráno tam byli 4 doktoři.

Firma Samsung se ale nestará jen o zdraví svého uživatele, ale má na paměti i zdraví vašeho nového miláčka. A co tím myslíme? Samsung nabízí i některé další služby, konkrétně pak Samsung Premium Care! Samsung Premium Care stojí 11,99 USD měsíčně a garantuje vám okamžitou podporu pro smartphone skrze mobil a jednohodinovou návštěvu technika od Samsungu za měsíc. Ty můžete nechat přijít, kam chcete: domů, do kavárny, do práce, … A pak se jich vyptat, na co chcete: že potřebujete pomoci s nějakým softwarem či hardwarem, zda je problém přímo ve smartu, … Dá se i uplatnit oprava / výměna po menší nehodě (99 USD jedno kolo).

A rozhodně milé je i to, že se Samsung Galaxy Note 8 prodává neblokovaný.

Zdroj + Foto: www.menshealth.com

Read more

Local News