Trpíte předčasnou ejakulací? Napovíme vám pár tipů, jak na ni

Share

Předčasná ejakulace trápí mnoho mužů, neboť souvisí s jejich sexuálním zdravím. Ejakulace je odborný název pro výron semene, kdy muž dosáhne orgasmu. Což je samozřejmě naprosto v pořádku. Problém nastává ve chvíli, kdy muž dosáhne orgasmu jen pár minut od začátku styku nebo ještě hůře, k samotnému aktu ani nedojde.

Průměrná žena potřebuje k uspokojivému výkonu alespoň 8 minutový pohlavní styk. Pokud trvá kratší dobu, můžeme již hovořit o předčasném výronu. Výsledkem je zklamaná partnerka a hodně nešťastný muž, který selhal v opravdu důležité fázi. Podle posledních výzkumů se zdá, že tímto problémem trpí každý třetí muž, což je dost alarmující číslo.

Jaké jsou příčiny?

Existuje několik důvodů, proč dochází k předčasnému výronu semene. Nejčastěji to bývá v případě, že muž nemá dostatek sexuálních zkušeností, proto je tento problém typický pro kluky v pubertě, kteří teprve začínají dospívat. Méně často pak u dospělých mužů, kteří jsou ve velkém psychickém vypětí, prožívají osobní trauma nebo jsou emočně nestabilní a neumí ovládat své vlastní pocity. Dá se dokonce říct, že každý chlap se s tímto nepříjemným zážitkem alespoň jednou za život setkal. Samozřejmě pokud se to stane jen jednou, tak to není žádná tragédie, jestliže se to však opakuje častěji, je nutné začít jednat. Předčasná ejakulace není nemoc, ale může způsobovat psychické potíže.

Jaká jsou řešení?

První krok, který byste měl udělat je, že si o svém problému otevřeně promluvíte s partnerkou. Je velice důležité probrat s ní své pocity, protože právě ona Vám může nejvíce pomoci svým pochopením a tolerancí. Jakmile se uvolníte psychicky, můžete přistoupit k dalším krokům. Musíte se naučit ovládat svou ejakulaci. Ač se to zdá jako nesmysl, tak je to v podstatě to jediné, co Vám zbývá. Žádný doktor Vám s tímto problémem nepomůže. Pokud budete hodně vytrvalí, tak to určitě zvládnete. Vyzkoušejte 8 rad, jak vydržet déle v sexu.

Jak udržet svůj penis pod kontrolou?

Je mnoho rad a nápadů, jak zkrotit svůj penis. Zde jsou některé, které by mohly být velmi užitečné a také účinné.

Léky na předčasnou ejakulaci

Na trhu je možno koupit léky, které oddalují ejakulaci. Popravdě se objevil nový lék na předčasnou ejakulaci Dapoxetine. Z testů na více jak 2600 mužích se ukázalo, že zvyšuje výkon až o 300%.

Metoda „začni a zastav“

Partnerka stimuluje mužův penis, stačí jen pár minut, pak muž řekne stop, když cítí, že by mohlo přijít vyvrcholení, po chvilce muž získá nad svým údem kontrolu a partnerka bude pokračovat v masturbaci. Tento „cvik“ je velmi oblíbený a také má své dobré výsledky. Můžete ještě trénovat sám, pomocí masturbace nanečisto. Nejlépe tak zjistíte, jak funguje Vaše tělo.

Změna sexuální polohy

Zkuste si svůj sexuální život okořenit a dopřejte si různé polohy. Ideální je soulož na boku s mírným snižováním tempa, kdy muž přebírá lépe kontrolu sám nad sebou.

Můžete také zkusit před stykem zhluboka dýchat, podpoříte tak relaxaci svého těla. Nesoustřeďte se jen na požadovaný výkon a nebojte se případného nezdaru.

Váš problém má řešení.

Read more

Local News