Tak tímhle ženy dokáží zvednout tlak! Souhlasíte?

Share

Každá je naštěstí jiná, přesto mají mnohé společné a přesně tím dokáží ženský chlapům zvednout tlak zaručeně. Schválně, jestli je to i u vás doma stejný! Divili bychom se, kdyby ne!

Čím zvednou ženy mužům tlak nejčastěji? 

Vůbec “Nic“ jí není

Na otázku: “Co ti je?“, odpovídá zásadně slovem “Nic!“. Pánové uvěznění v trvalém vztahu moc dobře vědí, že tato zdánlivě jasná odpověď značí obrovský průser!

Jsou chvíle, kdy se zdá, že ta osoba s dokonalým tělíčkem snad nemluví jazykem našeho kmene. 

Žárlí a vlastní

Takový pohled na nejkulaťoulinkatější zadek vás může přijít pěkně draho. A to nemluvíme o zcela nevinném okouknutí nové sousedky, prodavačky v obchodě nebo náhodné chodkyně. Prudká smršť výčitek a žárlivých scén se dá očekávat i v případě příliš vřelé komunikace se sexy ex.

video-2

Chcete mít od její žárlivosti pokoj? Nechte se chytit  do chomoutu, přivázat k trubce od topení, abyste náhodou neviděli jinou ženskou. 

Nekonečné, stále se opakující otázky

„Miluješ mě?“, „Máš mě rád?“, nebo klasika „Nejsem v tom tlustá?“, tyhle otázky začnou dříve či později srát každého chlapa. Proboha, kolikrát to chceš ještě slyšet?

Jestli se mě ještě jednou zeptáš, asi tě nebudu mít už tak rád!

Bezostyšné lži

Tak schválně, který chlap ještě věří tomu, že ta jeho cácorka budeza chvilku hotová, nebo že nemá “vůbec nic na sebe“? Tyhle bezostyšné lži už jsou dávno profláklé.

boobs-6

Koketují na všechny strany

Jasně, že vás těší, že má vaše partnerka sexy tělo, ale když vidíte ten zástup slintajících blbů za ní, začne vás to její věčné nakrucování pěkně štvát.

Read more

Local News