Proč pláčete, rozchod má přece tolik výhod

Share

Pokud si dva lidé ve vztahu dlouhodobě nerozumí, většinou dojde na rozchod. Ten samozřejmě nebývá příjemný a přináší sebou mnoho otazníků směřující do prozatím prázdné budoucnosti. Je to jako by se vaše rozepsaná kniha proměnila v čistý papír nepopsaný papír během jednoho okamžiku. Záleží pouze na vás, co do něj vepíšete a jak začnete.

Rozchodu se lidé bojí pro náročné chvíle, kdy je zapotřebí opětovně vytvořit stabilní zázemí a navyknout si na život v odloučení. Přibývají povinnosti a zároveň se stáváte hlavním hrdinou svého příběhu. Rozchod není jen o smutku a depresích, ale také o nových začátcích a naprosté svobodě. Beztak je většina lidí v single stavu nešťastná, proč?

Společenské předsudky hoďte za hlavu

Po dlouhém vztahu je změna životního režimu v single mód velkým zlomem, z kterého je třeba získat co nejvíce. Rozhodně se teď bezhlavě nevrhejte do nového hledání. Užijte si tu svobodu, kdy nemusíte zvedat prkénko na záchodě a uklízet po sobě každý hrneček. Ponožka za gaučem ještě nějakou chvíli vydrží a zapálit si přímo v obýváku již není žádný problém.

Teprve až v odloučení pochopíte, jak moc se musí muž krotit a hlídat, aby s ním žena vůbec vydržela. Také máte takový pocit, že by se žena kvůli vám musela hlídat? Nikoliv, ta si žije svým životem od narození. Pouze muž dokáže mírně sklopit hlavu a dělat věci pro něj zcela nepřirozené. Dejte tomu týden a ochutnejte jak chutná svobodný život bez ohledu na nátlak příbuzných a společenské dogma.

Každá může být tvoje, žádné nepatříš

Zadaní muži v zaběhnutém stereotypním procesu vztahové problematiky přesně takovým mužům závidí. Také by se chtěli alespoň na malou chvíli odloučit a dohnat své erotické fantazie a přání. Vrhnout se na dvě kočky, nechat se hýčkat profesionální erotickou masáží a při tom se bez předsudků vrátit domů. To však ale nemohou.

To je výsada pouze svobodných, tak proč si kazit takové možnosti a nevyužít toho? Jednoho večera si domů vezměte Sandru a na další víkend vyrazte s bývalou kamarádkou na drink. Užívejte si života a vyžeňte z hlavy nesmyslné depresivní nálady z proběhlého rozchodu.

Read more

Local News