Co dělat, když vás opustí partnerka?

Share

Opustila mě: mám slavit nebo brečet ?

To se tak někdy prostě stane. Hodně práce, málo času, zapomenutí na její narozeniny a výročí seznámení, víkend s kamarády místo u její matky a postupně další a další drobnosti, které nakonec ona nevydrží a rozhodne se ze vztahu odejít.

Pokud jste trochu vnímaví, tak si třeba už dopředu všimneme, že se něco děje. Většinou ale, co si budeme povídat, si nevšimneme ničeho a pak se tak trochu nestíháme divit. Když se nám to náhodou snaží vysvětlit, pořád nechápeme, co jí tak strašně vadilo a kde je problém. A než nám to dojde, v bytě je prázdno, na stole v lepším případě vzkaz na rozloučenou a my jsme sami.

Nebudeme si lhát, že nás chlapy rozchod nebolí, jen ho řešíme trochu jinak než ženské. Ty se vybrečí, zanadávají, změní barvu vlasů a koupí si nové boty, prostě se různě utěšují a odměňují, jako kdyby vztahem s námi prošly peklem. My naopak po rozchodu svoláme kamarády, uděláme mejdan a jdeme to zapít. Možná nám to přijde líto, ale smutní budeme až doma. A kromě toho se i začneme rozhlížet, kde by nějaká slečna nahradila v naší posteli tu původní. Jenže je to začarovaný kruh, ženský chtějí vztah a ne sex na jednu noc a tak to balení a lovení má svá úskalí. Chtít někoho jen na sex a zbytek dne mít klid se dá zajistit docela jednoduše a na pár kliknutí. Vybrat si společnost na večer nebo na noc, jen tak si užít a s čistou hlavou a bez výčitek se zase vrátit do svého bytu zní jako pohádka, ale může být realitou. V každém městě je nějaká ochotná a příjemná paní, která nás na chvíli zbaví samoty i erotických choutek a přitom jí nebudeme muset hned slibovat cestu k oltáři. Na tomto webu si jde jednoduše vybrat dané město nebo jeho okolí a pak už se stačí jen rozhodnout, se kterou z dívek hodláme strávit večer.

Read more

Local News