Co pijí nejúspěšnější lidé dneška?

Share

Odkrývání tajemství úspěchů celebrit a nejbohatších lidí světa je pro nás, běžné občany, silně motivující, protože o jejich úspěších často rozhodují zcela neuvěřitelně nepodstatné detaily a navíc – i ty nejlepší mysli dneška samozřejmě musí i z něčeho žít, nakonec, jsou to pořád jen lidi.

1. Bill Gates

Spoluzakladatel Microsoftu, byl nedávno nahrazen na svém prestižním postu „Nejbohatší člověk světa“ Amazon CEO panem Jefem Bezosem, ale zpět k Billovi… Ten začíná každé ráno velmi nečekaným nápojem – dietní Colou! Ale nechme promluvit Billa: „Jakmile jsem v kanceláři, dám si obvykle dietní Colu, jako první věci ráno a během dne dám 3-4 další kousky.“

Umělá sladila jsou mor moderní doby a je rozumné se jim vyhýbat – největší potvora je ale zcela jistě Asparatam, který je dnes všude (žvýkačky, energy drinky, …) a pak se rozpadá zčásti v těle i na jedovatý methanol. To už si snad dejte Colu obyčejnou… Ta zdravá sice také není, ale aspoň není vysloveně škodlivá.

2. Howard Schulz

CEO společnosti Starbucks začíná svůj den (zcela nepřekvapivě) šálkem kávy: „Vstávám většinou tak mezi patou a půl šestou ráno a přirozeně, tou první věci je ráno káva!“ To jsou slova Schultze, co řekl magazínu CNNMoney. A jaká je jeho volba na cestách? Jeho volba tady je vždy „Espresso macchiato“ nebo jedno ze „Starbucks‘ Indonesian“ vyrobené a nalité díky kávo-vařiči „8-cup Bodum French“ (visí třeba na Amazonu).

3. Barrack Obama

I když si Barrack Obama našel čas na to, aby si dal ranní kávičku s Jerry Seinfeldem, tedy v případě, že byl v kanceláři, normálně se kávy nedotkne. Namísto kávy si totiž standardně dává vodu, zelený čaj, pomerančový džus, ale teď, když se mu blíží osmý rok ve službě, řada lidí upřímně doufá, že se již vykašle na politiku a půjde na pláž popíjet piña coladas…

4. Elon Musk

Spoluzakladatel a CEO společnosti Tesla Inc. se nedávno objevil v seznamu v časopisu Forbes, jakožto jeden z nejmocnějších lidí dneška. A jak je zřejmé, s velkou mocí také přichází málo času na snídaně. Když Musk totiž nestihne do svého ranního rozvrhu nacpat nic k jídlu, dá si aspoň jednu rychlou kávu, aby to vše zvládl i tohoto dne.

5. Venus Williamsová

Vysoce kvalitní atletka dneška, jako je Venus Williamsová, se samozřejmě nezastavuje po cestě do kanceláře ve Starbucks, ale aby si dodala pořádnou sílu, dává si po ránu energizující smoothie s mandlovým mlékem, banánem, proteinovým práškem a avokádem.

6. Jack Dorsey

Spoluzakladatel a CEO Twitteru má striktní ranní režim a drží se ho bez jediné újmy na kráse. Vstává v 5 ráno, pak si dá 30 minutek meditace, rozcvičí celé tělo a ještě si najde čas na to, aby si i sám doma uvařil svoji vlastní kávu.

7. Alexander Wang

Mladá módní ikona se drží co nejdále od kávy a začíná den čerstvými džusy. Jeho nejoblíbenějšími jsou Doctor Green Juice a Ginger Fireball od JuicePress.

8. Anthony Bourdain

Známý kuchař a hlasatel z programu Pats Unknown má sice na jedné straně vysoce intenzivní chutě, co se jídla týče, na té druhé ale, jeho kofeinový ranní „nakopávač“ mu je zcela ukradený. A jak sdělil Bon Appétit: „Dávám si každý den dva velké šálky: bílé a sladké, ideálně v kartonu, takže poslouží jakýkoliv podnik… Je to pro mě jen nápoj, ne životní styl.“

Zdroj: www.menshealth.com

Read more

Local News