Pánské hnízdo – Proč v něm mít koženou pohovku?

Share

Bydlíš sám, ale často pořádáš pánské dýchánky u telky a ženské návštěvy také nejsou žádnou výjimkou? Zjisti, jaké jsou výhody kožené sedačky v tvém bejváku.

Každou návštěvu musíš mít kam usadit. Otázkou zůstává, zda to bude na kůži nebo na látku. Sepsali jsme několik výhodných bodů, které mluví pro kůži. 

Když něco ukápne, není to žádná tragédie

Rozehráváš na svém gauči své milostné hrátky? Občas se stane, že se neudržíš a výsledkem je skvrna na pohovce. U látky dost problém, ale kůže se jednoduše setře a jde se na druhé kolo.

Kůže si poradí i s vylitým pivem tvých společensky unavených kámošů. 

Chlupy se na kůži neudrží

Nezáleží na tom, jestli máš záda chlupaté jako medvěd, nebo si doma chováš zvířecího mazlíčka. Na kožené pohovce se chlupy ani roztoči neudrží.

Trpíš-li nějakou formou alergie na pyl, roztoče nebo prach, látkový gauč nebude tou nejšťastnější volbou. 

Chlapský styl

Další výhodou kůže je, že z ní čiší mužnost. Tvé pánské hnízdo zkrátka potřebuje nějaký nábytek, který ukáže, kdo je tady pánem. Luxusní design a nestárnoucí styl pohovky bude uchvacovat návštěvy a pobízet je k pohodlnému usazení.

Holky neodolají, dotek kůže na jejich kůži je bude lákat více než cokoliv jiného!

Zadek se ti na ni lepit nebude

Máš strach, že se na pohovku budeš v letních vedrech lepit a v zimě, že ti zmrzne zadek? Oba problémy mohou být pravdou, ale jen v případě nekvalitní kůže a koženky. Pravá kůže dýchá, tudíž ti nabídne příjemné posezení po celý rok.

pohovka-kozena1

Nepleť si pojmy a materiály, kůže není koženka. Popraskaný povrch gauče ukazuje, že si do svého koženého nábytku příliš neinvestoval. 

Read more

Local News