Nevíte co s penězi? Kupte si jachtu Bugatti Niniette za 2,2 milionu USD!

Share

Jachta Bugatti Niniette je sice poněkud dražší, zase pro všechny potenciální super-zločince je to naprosto dokonalá záležitost – dokážete si snad představit pro něj radostněji strávenou dovolenou, nežli sedět celý den v jacuzzi a poté před krbem se skleničkou plánovat světovou dominanci?

Být moderním super-padouchem, to není jen tak. Člověk je sice bohatší než Bůh, ale pořád se mu někdo snaží dokázat, že je lepší nebo se jej dokonce systematicky snaží o veškeré majetky (a potažmo i o život na prvním místě) připravit. Super-padouch se ale nemusí bát, pokud má v záloze svůj geniální mozek a za společnici jachtu Bugatti Niniette 66!

Tato nesmírně pohledná kočka má šestašedesát stop (20 m) a obsahuje prakticky vše, nad čím zajásá srdce každého proradného lumpa. Předně musíme zmínit jistojistě to, že Bugatti Niniette je finálním vzniklým dítkem spolupráce mezi výrobcem super-jachet Palmerem Johnsonem a (pochopitelně kým jiným, nežli legendární) společností Bugatti.

Jachta Bugatti Niniette není žádná líná stará čarodějnice, ale zatraceně rychlá kobra – vytáhne to klidně i na 44 knotů (cca 80,5 km/h!), jak vidíte, na vodě je jako blesk, takže všelijaké ty pobřežní stráže nebo vojenská plavidla budou mít zkrátka smůlu, pokud se jí chopí skutečný inteligentní a dostatečně šílený pilot-génius.

A velmi zajímavým faktorem je i to, že jde o jachtu s velmi drobným ponorem, pouhých 2,7 stopy (asi 82 cm), což zase logicky znamená, že si budete moci troufnout i do vod, kam jiná plavidla nemohou (namátkou mezi zločinci tak populární lokace „Grand Cayman Islands“).

Mimochodem, stejně jako Bugatti Chiron, tedy auto, s nímž má jachta Bugatti Niniette společnou DNA a minulost, ani Bugatti Niniette neuveze více osob, nežli dvě (super-padouch a jeho věrný sluha – ideální!), ovšem s ohledem na onu jacuzzi to stejně tak může být i nějaká pohledná (a klidně lokální) krasavice. Pro samé radovánky by ale jistě řádný super-padouch neměl zapomenout ani na svůj hlavní úkol a nepodceňovat ani hry typu „kdo rychleji spálí VIP dokumeny v ohni“.

Celá Bugatti Niniette je vyrobena jen z toho nejmodernějšího, nejfajnovějšího a nejlepšího, co svět nabízí. Převládá karbonové vlákno, kůže a dřevo z modrého dubu (strom, co žije v bažinách, takže má přirozenou odolnost na vodu a speciálně tu slanou). A až konečně chytíte Jamese Bonda, můžete ho usadit do luxusního křesla, zapálit si doutník a konečně mu říci všechny své geniální nápady ještě před tím, nežli jej hodíte do mořských vln.

Otázka na závěr ovšem je, zda je dobrý nápad kupovat Bugatti Niniette ve verzi 66, když se chystá prý i verze delší (osmdesát stop dlouhá), takže proč zůstat u ní, že ano?

Zdroj: www.MensHealth.com

Read more

Local News