Mužská povolání, díky kterým hrozí rozpad vztahu

Share

Mužská povolání mohou být sexy, jiná vynášejí slušné peníze, některá jsou jedna velká nuda a jiná zavánějí pořádným adrenalinem a dobrodružstvím. Jsou ale profese, které jsou příčinou rozpadu a krachu vztahu.

Kterým zaměstnáním se vyhnout, pokud si chcete udržet svou partnerku, čtěte v našem článku!

Existují povolání, která jsou společností vnímána jako prestižní (právníci, byznysmani, superhrdinové). Hledáte-li ale trvalý a šťastný, následující práce nejsou tou nejvhodnější volbou.

Které profese vedou k rozpadu vztahu a manželství? 

Ženy mají o svého vojáka z povolání, hasiče, policistu strach! 

Je pravda, že tyto zaměstnání poměrně vynáší a také platí, že vojáci, hasiči atd. jsou chlapi s pořádně namakanými těly. Ovšem i přes tyto plusy, ženy nesnáší ten nekončící strach o své partnery, kteří denně nasazují své životy.

soldier-708711_1280

Jsou to úžasní chlapi! Skuteční hrdinové, kteří se v případě nouze zjeví pomalu jako blaničtí rytíři. Vynášejí děti z hořících domů, zabíjejí teroristy, chrání veřejnost, evakuují nemohoucí stařenky ze zatopených domů, staví protipovodňové zábrany. Ale ten strach o ně nezvládne převážná většina žen. 

Barman, lékař i profi sportovec je často v obklopení krásných žen!

Takový fotbalista nebo boxer vydělává pohádkové peníze, má luxusní tělo a vlastně s takovým profi sportovcem není nic nemožné. Jenže každá pohádka jednou končí a většinou je to v náručí nějaké ze sexy modelek. Rovněž lékař ženám imponuje, zachraňuje přece lidské životy! Ovšem těch nočních služeb a mladých sestřiček je tolik!

black-and-white-sport-fight-boxer

Stejné je to i u barmana! Kolem něho se motá až moc krásných a dost často i alkoholem posilněných slečen, které jsou lákavým zakázaným ovocem. 

Popelář, zemědělec a automechanik ženám nevoní

Nic naplat, jsou povolání, která ženám doslova nevoní. Mezi takové profese patří například popelář, který celý den pracuje s odpadky, což nenese ani prestiž ani příliš peněz. Stejně tak je na tom sedlák, jenž usedá k večeři s parfémem značky hnůj. Která by o takového stála? Kromě toho zemědělství je těžká dřina, od níž nelze odejít.

Zvířata nepochopí, že během 14 dní dovolené se o sebe mají postarat sama a žena nepochopí, že je až na druhém místě.

farmer-826912_1920

Automechanici jsou v očích žen šikovní pracanti, ale co ty umouněné ruce, ze kterých už ta špína prostě nejde umýt? Představa mazlení nebo ručního dráždění není nijak lákavá!

Tak co, děláte práci, která ohrožuje váš vztah? A naopak, jaká ženská povolání pokládáte za nejhorší vy?

Read more

Local News