Floyd Mayweather předvádí svůj vozový park – Ohromí vás Koenigsegg CCXR Trevita za 114 milionů?

Share

Nikdy neporažená boxerská legenda Floyd Mayweather se na svém fb profilu chlubí novým přírůstkem do svého vozového parku. No tak, nebudeme závidět, ale jen se kochat!

Floyd Mayweather? O koho, že jde? 

V současnosti nejbohatší sportovec (za poslední rok si přišel na 7,25 miliardy korun), který je dosud neporaženým boxerem. Jeho poslední zápas označovaný jako “zápas století“ mu vynesl neuvěřitelných 4,4 miliardy korun. Řeklo by se, ten už do konce života nemusí svou boxerskou rukavicí hnout, ale zdá se, že to tak nebude.

Neporazitelný Floyd se totiž vyžívá v utrácení, to ne tak ledajakém! Luxusní vozy, drahé šperky, sázky, hazard… Jeho osobní rekord v oblasti utrácení je denní nákup 7 luxusních aut nebo šperků za 2 miliony dolarů, rovněž během jednoho dne.

Zpět k jeho nové hračce

Opět nejde o jen tak ledajaké auto, ale o vysoce limitovaný model z edice o pouhých 3 kusech od švédského výrobce hyperaut. Koenigsegg CCXR ve verzi Trevita se speciálním Proprietary Diamond Weave lakem překrývající karbonovou karoserii. Na laku je jedinečná jeho vlastnost zachování struktury a vysokého lesku standartního černého karbonu i při změně barvy. Což znamená, že při správném nesvícení získává vůz třpytivý efekt “miliónů diamantů“.

diamand

Luxusní fáro se může pochlubit karbonovým zadním křídlem, vylepšeným výfukovým systémem, páčkami pod řízením, keramickými brzdami a palubním audio-video systémem. 

Kromě neuvěřitelně atraktivního vzhledu to dokáže vůz dostat až na atraktivních 410 km/h(!). Základní výbavou je 4.8litrový motor V8 s výkonem 1018 koní(!). S 1280 kg pak není problém z 0 na 100 km/h za 2,9 sekundy(!).

trevita

Co na tohoto “mazlíka“ říkáte? My bychom se rádi povozili!

Read more

Local News