Jednoduché cesty k lepší erekci

Share

Co si budeme povídat… Mužský penis je ta nejvíce temperamentní věc na jeho těle. Často ho něco dráždí příliš, takže příliš nevydrží a ani moc nemiluje všelijaké věci na podpoření morálky (speciálně alkohol). Často se objeví v nevhodnou chvíli a naopak, když ho potřebujete, tváří se, že tam není. A i jako zdroj rozkoše pro muže (a potažmo i ženy) jsou jeho vlastnosti často velmi velmi frustrující (natržená uzdička namátkou).

Většina mužů již ve věku přes dvacet ví, že ne každý den je posvícení a stoprocentní výkon. Nakonec, podívejme se v této věci na průzkumy – podle studie publikované v Journal of Medicine 85 % USA mužů ve věku 20 až 39 let sdělilo, že „vždy nebo téměř vždy“ udrží dobrou erekci. To naznačuje, že minimálně 15 % chlapů má aspoň občas problémy se ztopořením. Když nahlédneme do skupinky mezi 40-59 lety, tak ani tady to není o mnoho lepší, ba naopak – jen 20 % mužů je zde přesvědčených, že má dobrou erekci jeden každý čas.

I když se nedá předpovědět na 100 % přesně, jak se váš penis zachová, jsou zde jisté kroky, jak mu (a vlastně i vám) zvýšit šance na úspěch.

1. Vyrazte do posilovny

Fyzička je v této věci vším. Jak vám řekne každý první urolog, dobrý krevní oběh je naprostým základem pro erekci. A není tu lepší věc, co by lépe podporovala krevní oběh, jako je pohyb.

Malá poznámka ještě – běh je super, ale neseďte celý den na kole, tlačení na nerv v těchto místech erekci vůbec nepomáhá!

2. Odložte cigarety

Když se zkoumal vliv kouření na erekci v rozmezí 1-10, tak bylo zjištěno, že lidé, co kouřili, dosáhli jen 5 v průměru. Chlapi, co nekouřili, ale měli celých 9.

Jedním z důvodů je přirozeně to, že kouření je známým efektorem impotence a způsobuje i menší erekce (nikotin mimo jiné huntuje krevní oběh, penis je pak méně elastický).

3. Dejte si kávu

I když je pro erekci jen málo věcí horších než je cigareta a tabák obecně, káva může naopak pomoci v oblasti pod opaskem. Jisté průzkumy opravdu tvrdí, že muži, co si dali denně aspoň dva-tři šálky kávy pak i měli menší šanci na trpění erektivní dysfunkcí.

4. Poperte se se svým břichem

Pokud nepočítáme život mnicha někde v klášteře, pak je cukrovka tou nejlepší zárukou toho, že se člověk dočká v naší civilizaci celibátu.

Faktem je, že více jak 50 % chlapů s diabetem je impotentních a na 70 % má problémy kontrolovat cukr a tedy má i erektivní dysfunkci. Nemoc působí na dvou frontách: urychlí proces arteriální nemoci a zpomalí rychlost vzruchů u nervových zakončení zde.

5. Přeskočte taxi

Není tím myšleno v rámci rozcvičky, ale v jedné studii bylo zjištěno, že muži, co chodili denně aspoň 3-4 km měli poloviční šanci na problémy s erekcí ve srovnání s těmi, co prožívali svůj čas více sezením.

Čím více času strávíte pohybem, tím lépe pro vaše zdraví a veškeré „trubky“.

6. Nepodceňte objem spánku

Váš penis potřebuje tolik spánku, kolik mu jen můžete dopřát. Během spaní má muž asi tak 3-5 hodin erekci. Dochází k nim proto, aby se oblast penisu lépe okysličila a nasytila živinami. A čím více těchto cyklů tělo stihne, tím (teoreticky) lépe….

Zdroj: www.menshealth.com

Read more

Local News