Na jakých nejdivnějších místech měli lidé sex?

Share

Co se týče lidských sexuálních hrátek, tak přídomek „postelové“ asi nezískaly během let náhodou – přece jen je to tak nějak nejznámější, nejbezpečnější a nejpohodlnější varianta. Na druhou stranu uznáváme, že jsou jisté páry/muži/ženy, jenž využívat radostí prachobyčejné postele nemohou nebo z nějakého důvodu nechtějí (ať již jde o profesionální exhibicionisty nebo si chtějí po letech věci okořenit anebo není zkrátka kde). Takže, na jakých nejdivnějších místech moderní lidé mívají a mohou mít sex?

Překvapivě vysoko skórovalo auto rodičů, což je nepsaná klasika.

To je kupodivu následované obchodem se starožitnostmi (jeho průměrný majitel musí být patrně zcela hluchý). Ideální místo k výměně genetických informací to ale rozhodně není – všelijakých rozbitelných věcí je tam až přespříliš mnoho a nažhavený slon v porcelánu nadělá opravdu neplechu, kterou bude splácet celá rodina dvacet let…

Populární jsou i pusté pláže. Což zní sice romanticky, ale zase tak moc není. Zdejší stoprocentní vlhkost je rájem pro nejrůznější plísně a nemoci. Nemluvě o tom, že je zde člověku stále horko až dusno.

Odpověď spočívající ve sportovních zápasech je také poměrně zajímavá, jelikož se pak jedná o spojení patrně dvou nejpopulárnějších aktivit moderních lidí. Vždyť co může být lepšího… !

Jestli jsme něco nečekali tak vysoko v odpovědích, pak je to určitě kostel. Je až k neuvěření, kolik lidí tam rozjímá v tomto stylu. Otázka je, zda se omezují z ryze praktických důvodů na zpovědnici nebo ne…

Určitě je však zajímavé se oddávat hrátkám i tehdy, když je venku dvacet pod nulou a trocha lidského tepla je to jediné, co nás může zachránit před zmrznutím. Pak je trocha pomazlení vlastně otázka přežití!

Lidé si však najdou místečko i v práci nebo na kulečníku a poněkud nečekaně i v první řadě v kině, což si v praxi nedokážeme moc dobře představit. V muzeu je přece jen větší klid. Kde ale není zcela jistě, tak na nějaké plastické umělecké šílenosti vyskytující se občas před paneláky.

O co je Čech bohužel připraven, tak o milování před obchody s kraby. O co ale naopak ne, tak o parkoviště v casinu či škole. Když to na nás ale „opravdu přijde“, pak rozhodně nepohrdneme ani závětřím pod mostem. A kupodivu jsou i lidé, co to stihli v této inkarnaci i na skluzavce.

Solidní šílenci jsou však i lidé, co se na někoho vrhnou i tehdy, když je zbytek místnosti plný dalších lidí z rodiny (?!).

Zdroj + Foto: www.MensHealth.com

Read more

Local News