Jaké věci hledají ženy u mužů?

Share

I když se tak většina mužů +/- chová, není to nic tajemného. Toto téma je často rozebíráno v básních, písních, verších a mizerných romantických komediích, ale vždy je to o tom samém: záleží to na konkrétní ženě. A to tím spíše, když přijde na sex.

Ale to vše je dost nevědecké – naštěstí jsou tu ale metody, jak to zjistit… Když seženete spoustu žen, dáte je do jedné místnosti a necháte je na to téma vyplnit dotazník, rázem zjistíte, na čem jste (a jaká témata jsou populární). Zrovna v tomto případě bylo proklepnuto přesně 1 000 žen a to v online formě a ve věku 21-54 let.

Není nijak šokující, že věci duševní skórovaly více jako fyzické (považte – jen 13 % žen bere muskulaturu jako sexy).

I. Pět fyzických atributů

1. Náznak stylu

Cesta, jakou se odíváte, se odráží i na ženě, s jakou někde jste. A ona to ví (ať již vědomě nebo podvědomě). Muž, který umí sladit vzorovanou košili a kravatu, spíše ocení zajímavé kombo i na druhé straně.

2. Pohledný obličej

Věda přitažlivosti již byla nastudována generacemi vědců a pro lidi je to celé o symetrii. A i napříč všemi kulturami po světě ženy lépe hodnotily muže se širokými lícemi, vysokými lícními kostmi a právě velké oči jsou nejvíce atraktivní. Zlepšení horšího vzhledu je snadné – často se smát.

3. Výška

Vysoký, tmavý a pohledný je sice populární, ale není to konec světa pro zbytek. 15 % žen se nechalo slyšet, že má ráda pocit vyššího muže poblíž. Výška ale není jen hora svalů, jak si muži často myslí. Výška je příjemná, pokud jí není moc.

4. Svaly

Jen 13 % žen vidí u muže jako prioritu dokonale vytvarovanou muskulaturu. Svaly podle všeho zaženou konkurenci a zajistí, že ženu neupustíte, když nechce(te). Celková vizáž je ale důležitější, jak rozměr bicepsu.

5. Fitness

Přesně 12 % žen vidí zdravé tělo jako indikátor, že jste muž sebekontroly a disciplíny.

II. Pět praktických věcí

1. Naslouchání

Tuto část ženskosti sice muži typicky nesnáší, ale je po čertech populární – celých 53 % má rádo, když chlap odloží mobil / notebook, sedne si a poslouchá: „Jsem zde, řekni mi každý detail!“ Pokud nebudete mít upřímný zájem, ženy to prokouknou

2. Romantika

Celých 45 % žen má fantazie o velmi romantických věcech – každá chce zažít něco, co ji doslova smete na zadek.

3. Být dobrý v posteli

To se zdá být zřejmé, ale věřte nám, není to jen o orgasmu. Žena ví, že když se o ni nějaký muž stará v každém detailu v posteli, že totéž udělá i mimo ni.

4. Vaření, uklízení, …

Nemalých 23 % žen naznačilo pro změnu, že když chce nějaký chlap skórovat, měl by se naučit jednu-dvě super večeře / snídaně.

5. Ziskový potenciál

Jedna z pěti žen neodolá tomu, když je muž úspěšný (mají to v DNA stejně jako hledání šílenců vrahů a maniaků apod.), protože takto mají jejich potomci větší šanci na přežití. Když tedy předvedete talent, tah na branku, a tak podobně, naznačíte ženě, že budete dobrý poskytovatel.

Zdroj: www.menshealth.com

Read more

Local News