GUMBALL 3000 in Prague! Nejdražší milionářský závod se letos projede i Českem!

Share

Gumball 3000 je velice vzrušující přehlídkou snobského lesku, arogance a bohémského života, na které se rád podívá každý Čech! Z vůně benzínu a bankovek se vám zvedne tep stejně tak, jako byste seděli za volantem nějaké luxusní káry!

Jste milovník aut bez limitů? Pak si nenechte prestižní závod Gumball 3000 ujít! Naleštěných kár tam uvidíte opravdu hodně.

Gumball 3000 je jeden z nejzhýralejších a bankovkami nejprosáklejších automobilových závodů na světě.

Milionářský závod projede letos Prahou

Britský závod dlouhý 4 800 km se jezdí po veřejných silnicích už od roku 1999. V Česku měl od té doby jen jednu oficiální zastávku, i když projížděl přes naši republiku už několikrát.

Gumball3000-3

Letošní ročník má naplánovanou druhou zastávku na našem území, a to 4.5.2016 kolem 13. hodiny. Luxusní káry za miliony pak opustí Prahu druhý den 5. května dopoledne. Co se týká místa, oficiální informace říkají něco o ‚centrálním náměstí‘, což může být Václavské i Staroměstské – upřesněno bude zřejmě později.

Potřebné info hezky česky zde

Gumball3000-2

Kontroverzní závod kritizován

Závod Gumball 3000 je lidmi dost kritizován, v minulosti během něm zahynuli dva lidé. Překračování rychlosti je základem úspěchu a jistotou pokut. V některých případech jsou policií odebírány papíry a zabavovány vozy. Ale to všechno, tak nějak, k závodu bohatých maniaků patří.

Gumball3000-4

Naposledy byl Gumball 3000 v Česku oficiálně v roce 2005 a měl obrovský úspěch. Doufejme, že i letos se návštěva vydaří!

Read more

Local News