David Beckham a Tudor Watches právě spojili své síly

Share

Beckham se totiž právě stal oficiální tváří jejich hodinkové řady „Born to Dare“.

Když zakladatel značky Rolex (nikdo jiný, nežli Hans Wilsdorf) uvedl na trh neméně luxusního bratra této série jménem Tudor, měl na mysli s jeho vytvořením určité konkrétní poselství a vizi. A to takovou, že jeho hodinky budou vhodné pro osoby žijící více ne-usedlým stylem života, lidé žijící „na hraně“, ale pozor, nikoliv ve smyslu kriminálním! Takové osoby mají jednoznačně více dobrodružný život a když přijde na věc, i pohled na hodinky. Není divu, že si proto jako tvář, která se má stát jejím symbolem pro další léta, vybrala za ambasadora právě Davida Beckhema…

Co se týče osobnosti Davida Beckahma, tak ten je extrémně známou ikonou prakticky na všech frontách. Jeho vybraný vkus je dobře známý, není proto nijak šokující zjištění, že třeba jeho účes (a obecně další stylové náležitosti) sbírají po webech četné pozitivní komentáře. Je tedy takřka jisté, že jeho partnerství se značkou neunikne pozornosti.

Aktuálně Beckham již spolupracuje s Tudorem na „Born to Dare“ kampani, která byla uvedena jako cesta, jak zosobnit některé ideály ve značce se tkvící a zosobňující: dynamičnost, eklektika a výzva ideálu. Beckham byl vybrán jako symbol této značky, jelikož je za ním na stylovém poli vidět skutečně nejeden nemalý úspěch. Beckham se sice stal neuvěřitelně populárním díky své precizní fotbalové hře, ovšem od té doby vyzrál a nyní věnuje nemálo času i prostředku na všelijaké filantropické aktivity (a to jsou hned dvě věci, kde Tudor vidí své pole působnosti).

Sám Beckham to komentuje takto: „Byl jsem ke značce Tudor přitažen důrazem jaký klade na detail svých hodinek. Když jsem se poté dověděl o historii značky, zjistil jsem, jak moc je symbolem dobrodružství, pionýrského drajvu (zde myšleno rozhodně spíše ve smyslu prvních USA osadníků, nežli KSČ) a troufalých expedic. Okamžitě jsem podlehl i já jejich kouzlu. Speciálně jako Angličani, předpokládám, že jistě oceníte dobrý oblek a neméně stylové hodinky k tomu.“

Beckham standardně nosí Tudor Black Bay S&G vintage střihu ve zlatu a oceli + elegantní Black Bay Chrono s COSC certifikovaným časoměřičem.

Zdroj: www.Esquire.com

Read more

Local News