Chcete zaručeně rozpálit ženu na seznamce? Vezměte do ruky koště!

Share

Když se chce nějaký svůdník dopracovat k výsledku, obvykle vsadí na známá esa, jenž se mu již osvědčila u jiných žen – speciální hudba, jídlo, prostředí, klid, kvalitní víno i úsměv… To je jistě sexy a osvědčené, jak se ale zdá, stejně tak jste mohli vzít do ruky koště či jiný uklízecí nástroj… A co že tím máme na mysli?

Jde o to, že jeden z posledních výzkumů na dané téma od LG zjistil, že ženy i muži potvrdili (šlo o skupinu čítající jeden tisíc lidí ve věku nad osmnáct let, takže statisticky dokonalé), že je velmi rozpaluje, když vidí, jak se druhé pohlaví věnuje domácím pracím a úklidu. Abychom byli přesní – je to 57 % pro muže 46 % pro ženy.

Dále zde téměř 40 % lidí uvedlo a výslovně zdůraznilo, že by byli raději, kdyby jim jejich druhá polovička poslala fotku toho, jak si doma uklízí, nežli pózu v plavkách. A bylo to i 55 % žen – raději by rajcovní fotku při úklidu než při ležení…

Půlka lidí by kupodivu navíc raději měla i na měsíc volňáska na úklid od druhé strany (myšleno zde konkrétně od jejich stálého partnera), jak nějaký drahý dárek a 48 % žen by zase raději než nějaký drahý šperk právě uklízení místo nich (jako by v době dovolené). To je určitě dobré vědět…

Celých 17 % lidí by zase ocenilo, kdyby jejich druhá půlka rovnou uklízela namísto omluv. Je to zvláštní a těžko vysvětlitelné, ale řada lidí (a speciálně žen – celých 60 %) má totiž opravdu za to, že když je někdo skvělý uklízeč bude i neméně výborný milovník… Takže pánové, až budete příště vystavovat profil někam na online seznamku, neopomeňte ani nenápadné řečnění o tom, jak rádi popadnete mop a pořádně celý dům vysmýčíte!

Zdroj + Foto: www.menshealth.com

Read more

Local News