O čem sní ženy? Co chce v posteli 4 z 5 žen?

Share

S lidským vědomím se to má tak, že když přijde na věc, každý z nás má nějaké ty skryté sexuální fantazie. Často podle nich nejednáme, protože jsou u někoho leckdy (trochu nebo hodně) nezákonné a nemorální (ve společnosti jsou jisté věci tabu – jako třeba sex bratra a sestry), pro druhou stranu příliš podivné a nechutné, nakonec, od toho jsou to fantazie, naštěstí ale existuje internet a ten je plných moderních emancipovaných žen, které se nebojí si říct, jak se věci mají. A tam jsou pak podobné věci relativně lehce k dopátrání v obřím objemu.

Sexuologové se samozřejmě shodují, že mluvit o sexuálních fantaziích je zdravé (a tím spíše se svým partnerem), i když je třeba zcela nesdílíte, protože to jen slouží jako prezentace prohloubení vzájemné důvěry a je jen prostý začátek další konverzace. Třeba web Simpatic.us poskytuje prostor, kde se něco podobného s fantaziemi dá udělat. A zrovna ten pokládal v rámci dnešního testu na 170 otázek a pak srovnal výsledky. A po prohnání 2700 uživatelů tímto testem bylo možné zjistit, po čem ženy touží a sní.

1. Mluva v nízkém „dirty“ stylu

Skoro 81 % žen přitahuje, když jejich partner mluví během akce špinavě, sprostě, oplzle a obscénně. To není nijak šokující zdá se – mozek je náš nejvíce sexuální orgán, tam se přece jen vše prožívá a odehrává, takže právě sprostá mluva je velmi kreativní cesta, jak ho stimulovat.

Sprostá mluva je osvobozující, ale je nutné poznat (a vytušit) hranice – u osoby, co pokládá za vrchol fráze typu „V této pozici vypadáš rajcovně!“ by mohlo značně šokovat vaše prohlášení typu „A teď ti (vymiluji) mozek z hlavy!“.

2. Návštěva striptýzu

Někoho to možná šokuje nyní na mužské straně, ale skoro 70 % žen naznačilo, že by šly do striptýzu se svým partnerem a určitě to není proto, aby tam přemýšlela o dalších pracovních věcech. Striptýzy a kluby bývají typicky silně nabity intenzivní sexuální energií. To se může podepsat na večer zcela netušených zážitcích pro obě strany.

Pro někoho to může být i jako před-příprava na trojku skoro – dívat se, jak někdo třetí usiluje o někoho vašeho-druhého, i když ví, že ten druhý to vidí. Věci pak mohou skončit mnoha cestami, ale to už bude na vás…

3. Používání sexuální hračky na dálkové ovládání

Celých 63 % žen se vyslovilo v tom duchu, že je rozpaluje představa využívání nějaké dálkově ovládané hračky. Přitom ještě 44 % chtělo, aby tuto hračku ovládal jejich partner a to na veřejnosti. „Rajcovnost“ vzrušení ženy bez toho, aniž by to kdokoliv poznal, je pro mnoho párů taktéž silně silně vzrušující.

Obléknutelné vibrátory se dnes mimochodem prodávají od nějakých 119 USD a umožní vám na dálku ovládat tento vibrátor skrze aplikaci ve smartphonu. Vzrušení pocházející z toho, že nás někdo může chytit při něčem smyslném tam, kde se to nehodí, je klasický a okamžitý startér pro obě strany. Ponechání svého sexuálního osudu v cizích rukou má také své kouzlo pro ženy zřejmě…

4. Mít na očích šátek

Neuvěřitelných 58 % žen chce a sní o tom, aby byly během sexu nevidící, dány druhé straně zcela v plen a někdo jim dominoval. Nečekané chování a polibky na různá místa okamžitě navozují neuvěřitelné vzrušení, takže se ani nedivíme, že jsou šátky (a pro někoho jistě i pouta) tak populární.

Zdroj + Foto: www.menshealth.com

Read more

Local News