Auta, v nichž zaručeně přežijete zombie apokalypsu

Share

Pokud ještě pořád hledáte perfektní vůz pro přežití zombie apokalypsy, pak již nemusíte, protože jsme za vás nalezli natolik povedené kandidáty, že díky nim dáte výrazu „totální drsňáctví“ zcela nový rozměr!

1. Hennessey Ford F-150 Velociraptor

Jeden z nejmohutnějších pick-up trucků na světě má v záloze 2,9litrový super-charger systém, jenž jeho 5litrový motor V8 vyžene až někam ke hranici 600 koní. Navíc, jistě budete souhlasit, že auto vypadá dokonale, takže pro vás jistě nebude ani problém, sbalit pak nějakou tu post-apo buchtu…

2. Hyundai Santa Fe Zombie Survival Machine

Tento mazlík byl odhalen již na akci Comi-Con 2013, zrodil se v geniální hlavě designéra Anso Kuo a ani on není nijak ošizen ve své výbavě. A čím vás ohromí? Je tu vše, co potěší vás a nepotěší zombie, přes které si to namíříte: obří nože, automatická kuše, zadrátovaná okna, tři kulomety a samurajský meč. To vše řádně obrněné hliníkovým krunýřem.

3. Ghe-o Motors Rescue

Jednoznačným výběrovým esem se pro vás ale může stát i Ghe-o Motors Rescue. A je pro to pěkných pár důvodů… Je to all-terain model, takže uvítá, když nepojedete pouze po cestách. Jestliže se ocitnete někde v lese, obklopeni zombiemi, nedokážeme si představit lepšího společníka do party, nežli právě tohoto 5,2 metrů dlouhého, 2,7 metrů širokého a 2,39 metrů vysokého 3,2 tunového cvalíka s 500 koňmi pod kapotou…

4. Hyundai Elantra Zombie Survival Machine

Tato drsná kočka sice byla uvedena již v roce 2012, to jí ale nijak neubírá na eleganci. Auto i jeho design byli inspirováni známým seriálem „The Walking Dead“. Obrněné a vybavené zbraněmi je na něm absolutně vše, od nárazníků a pneumatik, přes kufr nacpaný pneumatickými a elektrickými zbraněmi, až po střešní okno, za nějž by se nemusela stydět ani německá ponorka. Nechybí dokonce ani CB rádio, takže se můžete s kolegy pěkně spojit přímo v poli (jak známo, mobily vám v zombie apokalypse poslouží maximálně jako zarážka na dveře…).

Read more

Local News