6 nejšílenějších sexuálních zranění, na jaké kdy doktoři narazili

Share

I když jsou samozřejmě sexuální zranění lidem neuvěřitelně trapná, statistika i čas jsou neúprosní a na lidi nehledí – stávají se proto pravidelně, jelikož sex je člověku nejoblíbenější činnost a proto se mu věnuje, co to jen jde. Ať jsou pro zúčastněné trapné sebevíce, sexuální nehody a karamboly se dějí po celém světě, lidé pak trpí na všelijaká popálení, fraktury, roztrhnuté náčiní a další podobné nepříjemnosti.

Většina zranění je minimálně totální zabiják potěšení a rozkoše, nicméně některé karamboly jsou skutečně o zdraví a otázka života a smrti. Nejvíce zkušeností s podobnými hrůzami mají samozřejmě doktoři všech typů a zaměření.

1. Horká omáčka z pekla

Jeden čas někdo léčil ženu, na které partner praktikoval orál hned poté, co si dal pálivé jídlo. A jak si asi dokážete představit, způsobilo to pěkné pocity pálení po celém oblasti.

2. Co to máte v otvoru?

Když je někdo chirurgem, naráží po čase na všelijaké věci uvězněné v lidském těle. A klidně i v konečníku: již bylo někdy nutno odstranit softballový míček a v případě jiném zase pořádnou bramboru. Někdo se zřejmě nechal unést při stimulaci prostaty.

3. Fiasko se sladkostmi

Jednou přišla do ordinace žena, která si stěžovala na nepohodlí v oblasti podbřišku. Jak se později ukázalo, užívali si večera sami bez dětí a nějak se do toho zamíchaly hranaté sladkosti. Po chvilkovém orálu ale sladkosti explodovaly a způsobily podráždění, otok a pálení po celé vagíně. Stačilo ale vše pořádně propláchnout, přidat antibiotika a žena je OK.

4. Pozor na tyče…

Jednou si jistý zaměstnanec městských služeb při zametání užíval v poledne s prostitutkou a zlomil si při tom penis. Pro ženu měl nachystanou historku o nárazu do nízkého sloupu, ale doktorovi bylo vše hned jasné a jmenovitě to, že penis se dá zlomit jen několika málo cestami a první z nich je souložení.

5. Pekelná rovnátka

Jistý studentík jednou dorazil s penisem oteklým tak, že to bylo neuvěřitelné. Oddával se totiž experimentování s jiným studentíkem s rovnátky, která si nesundal, takže dopadl, tak jak dopadl. Chtělo to antibiotika, jinak by to celé dopadlo velmi zle.

6. Jeden prsten vládne všem!

Pro změnu zase cca 60letý chlapík si jednou nasadil na penis svůj vlastní prsten, protože trpěl erektivní dysfunkcí a jak se dověděl z internetu, prsten pomáhá. To sice ano, ale jelikož krev nemohla odtékat, začalo vše být brzy okolo nekrotické a nepomohl ani standardní řezák prstenů, protože byl z titanu. Telefonát místnímu prodejci drahých kovů též na nic, ani hasičům nepomohl, nakonec ale kdosi kdesi sehnal diamantový řezák. A při procesu byl prsten tak žhavý, že na něj musela sestra lít ledovou vodu, aby se ochladil.

Velká škoda, že Tolkien taky nezabrousil trochu do erotiky…

Zdroj + Foto: www.menshealth.com

Read more

Local News