5 znaků, že žijete jako starý mládenec

Share

Někteří muži se do vztahů a vůbec do ženění nijak neženou. Proč si život komplikovat, když si lze ve staromládeneckým stavu žít jako vepřík! Zjistěte, zda i vy si žijete jako (spokojený) starý mládenec!

Muži se označení starý mládenec brání, protože to často není míněno nijak lichotivě. Ovšem na staromládenectví není nic špatného, vždyť jeho výhody poznávají už i sexy třicítky!

Vy mládenec nejste a rozhodně ne starý? Myslíte? Sepsali jsme to podstatné ze života mládence.

5 znaků života starého mládence

Co říká Wikipedie: Starý mládenec je dospělý muž, který nebyl nikdy ženatý. Označení bývá vyhrazeno mužům, kteří aktivně nehledají manželku nebo partnerku.

Má dostatek peněz (na “cokoliv“) – Ekonomická situace starého mládence je více než dobrá. Absence vztahu a manželství dává prostor k vydělávání a všechny money jsou pěkně v bezpečí před nenechavými prstíky přítelkyně, manželky, dětí… Žádné drahé boty, kočárky, nebo romantické víkendy. Starý mládenec investuje vše do sebe a sem tam pořídí taky něco rodičům, v rámci zkvalitnění svého života.

Přece jen bodne, když mamka přijde někdy pomoc s úklidem nebo pozve na poctivý nedělní oběd.

Má dostatek času na cokoliv – Pracovat do noci, proč ne! Přes den si užívat volníčko a kamarády, proč ne! Jít si zaběhat, vyšlápnout kopec nebo si přečíst oblíbený časopis (menworld.cz) kdykoliv, kdy to mládence napadne. Celý den i noc patří jen jemu a jeho zájmům a potřebám. Může si naplánovat svůj den a vlastně celý život, jak chce.

Není to lákavá představa? Koníčky, kamarádi, práce – žádná manželka, která by hatila plány, žádné děti, které by rušili, když je potřeba mít klid. 

Má dostatek kamarádek a “kamarádek“ (chápete snad ten rozdíl!) – Mládenec si užívá žen a slečen v počtu, o jakém se zadanému chlapovi může jen snít! Single muž je totiž bonbónek, kterému žádná single a často i zadaná žena nedokáže odolat. Všechny mu dávají svůj čas, své tělo, svůj zájem, “sypou“ mu energii s marnou nadějí, že získají vztah, manželství a další s tím související.

mladenec-1

Má dostatečně chlapské bydlení – Staromládenecké bydlení není synonymem pro nepořádek, prázdnou lednici a neutěšené místo, naopak! Bydlení moderního single chlapa je odrazem jeho nezávislosti, zájmů a ničím nerušeného života. Moderní vybavení, boxovací pytel klidně v obýváku, plný bar dobrého chlastu a moderní technika na každém roku.

Bezdotykový koš na odpadky, domácí kino, masážní křeslo, v ložnici sex houpačka – starý mládenec má možnost koupit si kdejakou “blbost“. 

Má dostatek času pro údržbu sebe sama – Pohodový životní styl se nejlépe ukazuje na jeho vzhledu. Je vždy odpočatý, dobře naladěný, udržuje se kvalitním jídelníčkem a pravidelnou návštěvou gymu. Chodí vždy dobře oblékaný a upravený.

Tak co, žijete si jako starý mládenec? 

Read more

Local News