10 neobvyklých plánů do Nového roku aneb předsevzetí, která vás budou sakra bavit!

Share

Upřímně, komu se podaří vytrvat v předsevzetí zhubnout, cvičit nebo přestat kouřit? Těch, kdo vytrvají do sladkého konce je zlomek. Proto jsme se rozhodli sestavit seznam novoročních plánů pro (nás) všechny, kteří tak silnou vůli nemají, přesto chtějí svůj život změnit, něčím obohatit, zlepšit…

Váš dosavadní život byl jedna velká rutina? Vstát, jet do práce, pracovat, jet domů, a když se poštěstilo, v pátek zapařit? Vždycky může být hůř, říkáte si, ale my říkáme, že taky může být mnohem líp!

Zvláště v případě, že si osvojíte tyto novoroční předsevzetí:

Tohle vás prostě bude bavit!

1. Každý měsíc poznat někoho nového

Rozšiřte okruh svých přátel a známých, každý nový přírůstek vám obohatí život, dodá inspiraci, motivaci, tipy a zkušenosti. Poznat nové lidi můžete třeba v rámci svých koníčků, ale i v frontě na cokoliv.

2. Ochutnávat nová jídla

Baštíte jednotvárně – žijete jednotvárně. Dejte šanci novým chutím a najděte si nové nejoblíbenější jídlo pro tento, následující i každý další měsíc roku 2016!

3. Zvát si přátele a rodinu na večeře

Až si zamilujete nový jídla, nové kuchyně, podělte se o ně se svými blízkými. S takové večeře se může stát skvělý zážitek, který si budete rádi opakovat.

4. Mějte se rádi

Předtím, než se bez rozmyslu pustíte do posilování, hubnutí a přísného jídelníčku, zastavte se a mrkněte do zrcadla. Vaše tělo není dokonalé a nikdy nebude. Udělejte to teda naopak. Než se začnete krášlit pro své okolí, začněte se mít rádi takoví jací jste nyní.

5. Smějte se

Usmát se na hezkou slečnu není zločin! Odhalte zuby kdykoliv to jen půjde – v MHD, na poště, v obchodě, kavárně – zlepší to náladu vám i jí!
picjumbo.com_HNCK1089
Klasická předsevzetí jsou nuda – začněte rok 2016 s plány, které bez obtíží dodržíte a budou vám dělat dobře!

6. Naučit se to, co jste v mládí nezvládl

Neumíte plavat, jezdit na lyžích? Nezvládáte cizí jazyk? Přejte si umět hrát na kytaru nebo si ukuchtit skvělé jídlo? Kurzy všeho druhu jsou dostupné po celý rok a nejen v Praze.

Začněte si plnit dětské sny!

7. Dostat se na nová místa

Stanovte si limit počtu navštívených nových míst a vyrážejte. Když nebudou money na cizinu, i Čechy nabízejí mnoho krásného a vámi dosud nepoznaného.

8. Jen tak bloumat ulicemi

Udělat si alespoň jednou za měsíc čas na procházku bez cíle. Dostanete se tak na místa, kde jste možná ještě nebyli.

9. Dělat to jinak

Vymaňte se ze stereotypu a zaběhlých zvyků. Kupte si protentokrát červenou košili, pokud v šatníku máte jen modré. Jeďte do práce na kole, místo metrem. Navštivte novou kavárnu a místo tabletu si sebou vezměte knihu.

10. Pomáhejte

Udělat co nejčastěji nějaký dobrý skutek. Podržet dveře, pomoc kolegovi, přítelkyni nebo někomu cizímu. I ta největší maličkost se počítá!

Read more

Local News