Příliš tvrdý anal s koněm a další podivná úmrtí

Share

Kdo by řekl, že člověka může zabít koňský penis? Ano, je to pravda, ale pouze pokud jste zoofil. To a další podivné smrti.

Příliš viagry pro diktátora

Nigerijský diktátor Sani Abacha zemřel ve své rezidenci Abuja na zástavu srdce. Požil velkou dávku viagry jako předehru ke svým orgiím. Nigerijský vůdce byl pouze jednou z 5 600 obětí, které má viagra na svědomí.

Žokej zemřel a kůň vyhrál!

Žokej Frank Hayes (1888-1923) utrpěl těžký infarkt na svém koni při závodě v Belmont Parku v New Yorku. Jeho kůň, Sweet Kiss, dokončil závod a s mrtvým páníčkem na hřbetě vyhrál! Škoda, že žokej už pocit vítězství nezažil. I když, kdo ví…

Tvrdý anal s koněm

Kenneth Pinyan Enumclaw zemřel po akutním zánětu podbřišnice po análním sexu s hřebcem. Svou choutku provozoval již dříve, tentokrát byl hřebec opravdu nadržený a pořádně zarážel. Kenneth pozdě navštívil nemocnici, protože nechtěl, aby na to někdo přišel. Případ se stal v roce 2005.

Vojáka rozrušila žena dopisem

Francois Faber, lucemburský vítěz Tour de France zemřel v linii první světové války. Přišel mu dopis od ženy, která mu porodila dceru. V záchvatu radosti se zvedl ze zákopu a oslavoval. V tom ho sundal německý sniper. Aspoň byl šťastný.

Politik se zastřelil při televizní konferenci

R. Budd Dwyer, republikánský politik, spáchal v roce 1987 sebevraždu během tiskové konference. Tváří v tvář možným 55 letům vězení za údajnou účast na spiknutí se Dwyer střelil revolverem do hlavy. Asi byl vinný.

Brandom Lee a magická kulka

Brandom Lee, syn Bruce Leeho byl zastřelen ráží .44 Magnum při natáčení filmu The Crown. Stalo se tak při natáčení scény, kdy na Brandoma mělo být stříleno pouze střelným prachem. Zbraní neznalý štáb nevěděl, že v komoře kulka už je.

Ostří prorazilo oční bulvu přímo do mozku

Vladmimir Smirnov, olympijský šampion v šermování zemřel na poranění mozku devět dní poté, co mu oponent probodl ochranou přilbu, oko a zasunul mu ostří až do mozku.

Jak zemřel Jack Daniels?

Jack Daniel’s, zakladatel Tennesse whiskey zemřel v roce 1911 na otravu krve poté, co v záchvatu vzteku kopl do svého trezoru. Nemohl si vzpomenout na kombinaci.

Ekologa zabila příroda

Americký ekolog Timothy Treadwell se prohlašoval za eko-bojovníka a ve vzdálené části Aljašky žil mezi medvědy po 13 let. Jednoho podzimu ho našli se svou přítelkyní Amie Huguenard mrtvého a částečně sežraného. Medvědi asi nestáli o lidské kamarády.

Smrt v přímém přenosu

Christine Chubbuck, americká reportérka spáchala v roce 1974 v přímém přenosu sebevraždu. Po 8 minutách ve své talk show vytáhla revolver a střelila se do hlavy. Asi po ní produkce chtěla větší sledovanost.

Read more

Local News