Jste už znudění běžným alkoholem? Pan Alfréd vám naservíruje prvotřídní ovocné pálenky!

Share

Je jasné, že nejen v pátek potřebuje každý muž trochu toho alkoholu do žil. Jsou totiž situace, které vyloženě volají “po zapití“. Jenže, co dělat, když vás už dříve oblíbené drinky nudí a tolik nechutnají?

V takovém případě, je čas na změnu! Povím vám, co vám zaručeně zachutná!

V rámci hledání nového pitiva, pro spláchnutí nepříjemného a oslavu toho hezkého, jsem se rozhodl, že se tak trochu vrátím ke kořenům a ochutnám tradiční, české, prvotřídní pálenky z různých druhů ovoce.

Dobře jsem udělal. 

Pan Alfréd mi nabídl to nejlepší co nabízí lokální a místní palírny, ovocné pálenky té nejvybranější chuti. Zkrátka samé domácí produkty zaměřené na vysokou kvalitu bez použití konzervantů. Dokonce se dá i velmi snadno zjistit, odkud koupená láhev pochází!

Mezi mé momentální favority patří…

Nabídka je poměrně široká, nicméně nejsem žádný pijan-začátečník, tudíž ochutnávání nového alkoholu mi nedělalo velké problémy. Aktuálně vám můžu doporučit tyto TOP 3 pálenky:

Sudličkova Slivovice se 160 tradicí

Když se řekne ovocná pálenka, každého okamžitě nepadne slivovice. Notoricky známé pití, které nemůže chybět ani ve vaší soukromé sbírce alkoholu. Láhev Sudličkovy Slivovice získá rychle čestné místo vepředu.

Ne nadarmo se slivovici říká národní nápoj!

Sudličkova slivovice vyniká jemnou  a středně aromatickou chutí. Osobně ji rád piji jako aperitiv a někdy jí dolévám sklenky mé návštěvy po celý večer.

pan-alfred-01

Mé nejoblíbenější pálenky mi dodává panAlfred.cz

Sudličkova Staročeská Meruňkovice

Když nemáte trochu toho zlata ve sklence, jste nervózní? Jako dlouholetý milovník whisky, vím o čem je řeč. Rád vám tedy představím mé nové, zlaté bohatství. Nazlátlá meruňkovice vás osloví jemnou sílou, která vychází z těch nejlepších odrůd meruněk z Velkopavlovických sadů.

Výjimečné momenty, vzácná setkání a osobní prožitky perfektně doplní Staročeská meruňka. 

Sudličkova Hruškovice

Máte rádi pronikavou vůni čerstvého ovoce? Když je ta možnost, procházíte se ovocnými sady a vstřebáváte všemi smysly všechny ty báječné plody? Pak si představte, že právě tak ohromí vaše vnímání sklenka hruškovice!

Neodolatelné vůni hrušek neutečete, tak ji raději mějte po ruce. 

Navštivte Pana Alfreda a najděte si své vlastní favority! Protože cesta k tomu nejlepšímu nikdy nekončí, a protože drink se musí vychutnávat!

Read more

Local News