Balit ženy na svaly je možná k ničemu…

Share

…jelikož řada z nich zkrátka dává prostor fantazii! Dnes opět nějaké zprávy, které by zajistily, že by se některá tzv. moderní syntetická kráska možná lekla, kdyby nás četla, ovšem to jistě nehrozí, díkybohu!

Jedna studie na jisté anglické univerzitě (England’s University of Kent) zkoumala, jak se mění dilatace lidských očních pupil tehdy, pokud je něco vizuálně vzruší (čistě v rámci toho, aby mohli změřit reakci těla, která se děje na podvědomé úrovni a tudíž bezděky). Zrovna u heterosexuálních mužů nebyly zjištěny žádné rozdíly mezi tím, když viděl někdo kočky nahé či oblečené.

A jelikož to asi zajímá i naopak muže, tak si odhalme, jak to bylo v ženském vydání: bylo to naprosto stejné jako u mužů, ba co více, ty otevřeně řekly, že svaly u nich atraktivitu (a to si 100 % mužů často myslí, že čím více svalů, tím větší vzrušení u ženy), nijak neovlivňují. Pakliže se rádi oblékáte méně, nemusí vás to nijak trápit, pokud ne, je to evidentně také jedno.

U čeho se ale ženská reakce změnila, tak u toho, jak konkrétně daná žena či muž viděla osobu opačného pohlaví – kupodivu objem šatů to moc neovlivnil. Nejméně „rajcovní“ se pro obě pohlaví nicméně ukázaly známé zcenzurované čtverečkované/rozmazané snímky/videa. Jedna zajímavost při tom ale zjištěna byla přece jen: když pohlavní orgány nebyly rozmazané, jak muži, tak i ženy nad nimi strávili mnohem více času – to dnes ale asi málokoho šokuje… (Přece jen, jsme zvířata pořád kdesi vespod!)

Osoba za výzkumem (Janice Attard-Johnsonová) vše sesumírovala asi takto: „Zjistili jsme, že prohlížení obrázků a změny průměru pupil byly stejné vždy pro všechny jejich příslušné sexuální orientace. To znamená, že heterosexuální muži i ženy měli stejnou reakci při pohledu na opačné pohlaví a to jak tehdy, když byla druhá strana oblečená, ale i tehdy, když byla naprosto nahá.“

Což celé mimochodem připomíná jeden výzkum na University of Leeds – jistá neméně prestižní anglická škola zjistila, že ženy odhalující 40 % těla dosáhly dvojnásobný počet žádostí o schůzky, nežli ženy, jenž byly zakryty mnohem více.

Změna v pupilách zkrátka nastává mnohem dříve, nežli třeba změna na penisu, takže se nedá vše změřit, inu…

Zdroj + Foto: www.menshealth.com

Read more

Local News