Zvlhčovače vzduchu – pro zdravější dýchání celé rodiny

Share

Dýchání suchého vzduchu může velmi nepříznivě ovlivňovat naše zdraví. Především u dětí a starších lidí je velmi důležitá správná vlhkost. Suchý vzduch totiž vysouší sliznici dýchacích cest a může tak způsobit nejrůznější dýchací potíže.

S tímto problémem se můžeme setkat především během topné sezony, kdy nedochází pouze k vytápění vzduchu, ale také k jeho vysoušení. Dýchání suchého vzduchu může způsobovat únavu, bolest hlavy, sucho v ústech, či různé dýchací potíže (dušnost, kašel,…). Pokud trpíte některým z těchto problémů, měli byste uvažovat o pořízení kvalitního zvlhčovače vzduchu.

Přinášíme Vám širokou nabídku zvlhčovačů vysoké kvality, které zvlhčí vzduch na požadovanou vlhkost a zabrání tak výše zmíněným problémům.

Zvlhčovače vzduchu v podstatě dělíme do tří skupin. Dělí se podle toho, jakým způsobem zvlhčování probíhá. Jsou to zvlhčovače:

  • Ultrazvukovédokáží vytvářet kapičky vody, které následně rovnoměrně vmršťují do vzduchu. Výhodou těchto zvlhčovačů je velmi nízká spotřeba energie a také nízká hlučnost. Díky tomu jsou velmi oblíbené i v ložnicích, či dětských pokojích, kde Vás neruší.
  • Parní – dochází k vytváření páry, která je v chladící komoře míchána se vzduchem a poté vypuštěna ven. Tento přístroj má velkou výhodu v tom, že díky páře dochází také k ničení bakterií ve vzduchu a k jeho ohřívání.
  • Studený zvlhčovač – přístroj nasává vzduch, který se také míchá s párou a potom odchází opět ven. Nedochází však k ohřevu vzduchu.

Pokud víte, že máte problémy se suchým vzduchem, pak neváhejte a zvlhčovač vzduchu si pořiďte. Můžete zakoupit zvlhčovače velmi kvalitních značek za opravdu skvělé ceny. Kromě toho Vám přinášíme také dopravu zdarma již od nákupu nad 1000 Kč a možnost vrácení peněz 30 dní a mnoho dalších produktů, jako jsou přímotopy, mobilní klimatizace do bytu a další.

Vaše spokojenost je pro nás velmi zásadní.

Read more

Local News