Způsoby zatemnění interiéru

Share

Každý jsme jiný. Zatímco někdo dává přednost pronikajícímu světlu, jiný v noci potřebuje absolutní a ničím nerušenou tmu. Se zvyšujícím se počtem moderních rodinných domů, jejichž základem je velký počet prosklených ploch, se zatemnění stává doslova nezbytností. Naštěstí již dávno odzvonilo prach pohlcujícím závěsům způsobujícím těžký vzduch v místnosti. Moderní řešení zatemnění jsou jednoduchá, praktická a elegantní. Na trhu je dostupná celá řada rolet, pomocí nichž dokážete snadno docílit požadovaného stupně tmy.

Na co si dát při výběru rolet pozor

Abyste vybrali a koupili ideální roletu, doporučujeme řídit se následujícími pravidly výběru, jen tak budete v budoucnu maximálně spokojení. Primárně se zaměřte na materiál. Rozhodně nejkvalitnější, který si můžete vybrat, je hliník. Tento materiál je nejen pěkný na pohled, ale vyznačuje se rovněž skvělými tepelně-izolačními vlastnostmi, jež oceníte v létě i v zimě. Jako bonus se můžete těšit na opravdu dlouhou životnost a pevnou konstrukci, kterou jen tak něco nepoškodí. Neopomeňte ani kritérium systému ovládání. V této oblasti toho má trh opravdu hodně co nabídnout. Záleží tedy pouze na vás, vašich preferencích a pohodlí. Finální barva je už pouze záležitostí sladění s okolním interiérem.

Zatemňující rolety

Patříte-li mezi skupinu lidí, která při spánku nesnese sebemenší měsíční paprsek či odraz pouliční lampy, je pro vás ideálním okenním řešením zcela zatemňující roleta VELUX. S její pomocí dosáhnete 100% zatemnění nejen v noci, ale i přes den. Hodí se zejména do ložnic a dětských pokojů nebo tam, kde se pravidelně oddáváte nerušenému spánku. Díky praktickému konstrukčnímu řešení můžete s roletou hýbat podle potřeby. Zatemňující roleta VELUX se vyznačuje snadnou instalací, za níž stojí systém Pick&Click!®.

Read more

Local News