Zpříjemněte si pobývání doma světovým grilováním

Share

Posedět si v nějaké dobré restauraci u grilovaného steaku či hamburgeru, to se nikomu z nás v nejbližší době asi jen tak nepoštěstí. I přesto si ale něco z grilu připravit můžete. Pokud toužíte po tom nejkvalitnějším grilování, kromě skvělých surovin budete potřebovat také dobré vybavení. Tím nejlepší na světě jsou grily WEBER.

Grily této americké společnosti se pravidelně umisťují na předních příčkách různých žebříčků a recenzí, lze tedy předpokládat, že patří k těm nejlepším, které si můžete pořídit. A skutečně tomu tak je. Proč? Co za jejich cenu dostanete, čím jsou tak výjimečné?

4 pilíře, které z grilů WEBER dělají ty špičku na trhu. Základ je v jednoduchosti

Každý gril WEBER je vlastně velmi jednoduchý. Používat se ho naučí i úplný laik a výsledek grilování přesto může být velmi úspěšný. Neznamená to však, že pomíjí moderní technologie. Naopak. WEBER nabízí například teplotní sondu, kterou spojíte s aplikací ve vašem chytrém telefonu. Sonda hlídá teplotu masa a radí vám s tím, jak s ním na grilu nejlépe zacházet.

Maximální odolnost

Druhým pilířem je špičkové zpracování. K výrobě se používá nízkouhlíková ocel, chrom a nikl, všechno tedy velmi odolné materiály, které dlouho vydrží. Bez ohledu na povětrnostní podmínky, kterým je gril vystaven. I proto si může WEBER dovolit garantovat dlouhou záruku, na elektrický gril WEBER PULSE například až 10 let. Gril je celkově pevný, stojí na robustních kolečkách a nohách, nijak se neviklá.

Bezpečnost na prvním místě

Weber se také nepřímo stará o vaše bezpečí při grilování. Kromě toho, že je téměř nemožné, aby se převrhl, obsahuje vždy spoustu maličkostí, které bezpečnosti pomáhají. Grily na dřevěné uhlí WEBER MASTER TOUCH jsou například opatřené tepelným štítem, chránícím madlo poklopu. Plynové grily WEBER GENESIS mají veškeré těsnění certifikované a testované, elektrické grily jsou dokonale chráněné před zkratem. Pravděpodobnost vzniku nějaké nehody je dovedena k naprostému minimu.

Design a jakékoliv myslitelné příslušenství

Grily WEBER vynikají svým jedinečným designem. Díky použití ušlechtilých materiálů působí velmi moderně, jsou ergonomické a zároveň praktické. Když už jsme u té praktičnosti, WEBER nabízí také velké množství příslušenství. Od běžného, jako jsou grilovací kleště a jiná náčiní, přes grilovací pánve až po třeba kámen na pizzu. Všechno příslušenství vzhledově ladí s grilem, a vytváří tak jednu sadu.

Read more

Local News