Zoufalý Jirka: Partnerka to pusou fakt neumí! Co s tím mám dělat?

Share

Jsou věci, se kterými se chlap musí v životě nějak vypořádat. Do redakce nám přišel mailík od zoufalého Jirky, jestli bychom mu neporadili, jak naučit partnerku kouřit.

A je jasné, že o cigarety tady nejde. 

Jirka popisuje svůj intimní problém a stěžuje si na vymizení vzrušení

Když jsme spolu začali chodit, tak jsem si říkal, že je to jen o tom, že se ještě neznáme a nejsme na sebe v posteli tak naladění. Taky jsem si uvědomoval, že jsem od své ex v tomto ohledu hodně “rozmazlený“, ona byla na kuřbu fakt hodně šikovná, užívala si to, jazykem uměla neskutečný věci a dávicí reflex neznala…

No abych se vrátil k tématu, před měsícem jsme s aktuální partnerkou “oslavili“ dva roky a musím se přiznat, že za celou tu dobu vztahu se nic nezměnilo, ani nezlepšilo. Už jsme to spolu i několikrát trochu probírali a ona se hodně snaží. Někdy tak moc, že radši předstírám, že se mi to líbí, abych jí neranil. Občas i hraju, že už budu, aby mi z toho hroznýho kouření neklesl.

Myslí si, že je dobrá, ale fakt není! Přitom, když pozoruju jak líže zmrzlinu nebo pije, je u toho tak sexy! 

Nebaví jí to, jede jako stroj

Nejhorší je to asi, když má krámy a nemůžeme sexovat. Chce mi dopřát aspoň kouřením, jenže neví, jak je to nepříjemné a nudné. I když aspoň mi ho kouří, některý chlapi prej nemají orál vůbec. Tak jsem na tom asi ještě dobře, i když jede jako stroj, monotónně nahoru a dolu a pomalu. Prostě co nejrychlejší finiš je jediným řešením.

Co mám dělat?

Mám si najít bokovku? Zavolat ex? Svou partnerku mám rád a jinak je všechno OK. Jak byste tohle řešili?

Jirka

Co byste Jirkovi poradili vy? Odřekli byste si dobrý orál na úkor jinak bezproblémového vztahu? My radíme zkusit si o tom znovu promluvit a pak začít partnerku učit, třeba i pomocí péčka. 

Read more

Local News