Share

Léto je tu a s ním nejen dovolené, výlety a koupání v bazénu, v rybníku či u moře, ale i nejrůznější venkovní oslavy, grilovačky a zahradní party, bez kterých by se léto zkrátka neobešlo. Chystáte pořádnou garden party a je na vás přichystat občerstvení? Co takhle tentokrát oslnit hosty chutnými pokrmy domácí výroby? Inspirujte se zajímavými tipy, kterými určitě svoje hosty na venkovních akcích oslníte. Připravte si pár novinek do repertoáru a nadchněte všechny svým kuchařským uměním.

Recepty, které si zamilujete vy i vaši hosté

Jídlo a pití na žádné akci nesmí chybět. Objevte jedinečné recepty báječně se hodící pro nejrůznější venkovní akce. Zamilujete si je vy i vaši hosté. Najdete mezi nimi jak propracovanější, tak i jednodušší a extra rychlé, pokud nemáte zrovna příliš mnoho času na přípravu.

Chutný kebab jako ideální volba pro milovníky masa

Chutnému a lahodnému kebabu rozhodně nikdo neudělá. Pro grilovací party je jasnou volbou. Připravit takový domácí hovězí kebab není vůbec nic složitého a poradí si s tím i začátečník. Potřebovat budete jen mleté hovězí maso, bylinky, česnek, papriku, šalotku, chilli papričku, vajíčko a kúru citronu. Podávat je možné v placce s dresingem nebo s hranolkami.

Mňamózní buřtguláš pro největší hladovce

Ty největší hladovce určitě nadchne vydatný buřtguláš. I jeho příprava je velmi snadná a za chvíli máte hotovo. V pravém a nefalšovaném buřtguláši nesmí chybět špekáčky, které k létu neodmyslitelně patří. Nahradit se ovšem dají i párkem.

Něco lehkého do horkých letních dnů

Do horkých letních dnů to samozřejmě chce i něco odlehčeného. Ideálním řešením jsou nejrůznější druhy zeleninových a ovocných salátů a zeleninových talířů, které jsou jednoduché a svěží. Co takhle třeba stylové carpaccio nebo klasiku v podobě šopského salátu?

Read more

Local News