Zdravé kouření – je skutečně nezávadné?

Share

Není žádným tajemstvím, že kouření není pro lidský organismus nijak zdravé. Způsobuje problémy s dýcháním, horší krevní oběh, zažloutnutí nehtů, nepříjemný dech, poruchy erekce a především může v některých případech způsobovat rakovinu. Ano, to všechno už jsme slyšeli nesčetněkrát a rizika si uvědomujeme. Přesto nás kouřit baví – co s tím?

Jak se nevzdat kouření a neškodit tolik svému zdraví?

Fyzickou závislost na cigaretách lze překonat snadno, zato psychická závislost – to je jiná. Nejčastěji nám cigareta chybí v baru, když u piva či vína nevíme co s rukama. Přestat kouřit není snadné. A někdy ani kouřit přestat nechceme. Jak ale minimalizovat zdravotní rizika a dál si užívat to, co nás na kouření baví? Kuřme elektronicky!

Jsou e-cigarety opravdu nezávadné?

Elektronické cigarety stále obsahují nikotin – což je pro lidský organismus toxická látka. Jaká je tedy výhoda oproti normálním cigaretám? E-cigarety neobsahují látky vzniklé spalováním, takže jsou šetrnější k plicím. Navíc je odbourán nepříjemný zápach a žloutnutí prstů a nehtů. Co tedy zbylo? Čistý požitek!

Proč raději kouřit elektronicky? A jak si e-cigaretu vybrat?

E-cigarety jsou šetrnější k organismu i k peněžence. Průměrný kuřák, který vykouří za den 14 cigaret, s elektronickou cigaretou ušetří za rok více než 13.000 Kč! Počáteční investice se vrátí v řádu týdnů a poté je pouze třeba dokupovat e-liquidy.

Jak vybrat kvalitní elektronickou cigaretu? Nedejte se nachytat na podezřele výhodné kousky. Většinou se jedná o nekvalitní napodobeniny, které nic nevydrží. Vsaďte na prověřené značky! Ryze česká značka e-cigaret eMotion.cz si na českém trhu vydobyla výsadní postavení díky své spolehlivosti a špičkové kvalitě.

Emotion – pro maximální prožitek z kouření!

Read more

Local News