Zbavte se nepotřebných věcí a vydělejte si nějakou tu korunu na zimní radovánky

Share

Pokud jste se rozhodl, že uděláte velký podzimní úklid a zbavíte se všeho harampádí, které už nepoužíváte, zřejmě přemýšlíte, co s ním udělat. Jestliže se jedná o užitečné předměty, jež by mohli využít ještě další lidé, tak je určitě prodejte. Vyděláte si nějakou tu korunu navíc, za kterou si potom vyrazíte třeba i na zimní dovolenou.

Jednou z webových stránek, kde můžete prodávat a nakupovat použité věci, je BIGinzerce.cz. Obrovskou výhodou uvedeného inzertního portálu je, že můžete přidávat inzerce zdarma.

Prodejte sportovní vybavení

Jakmile začnete procházet sklep a půdu, jistě narazíte na nevyužívané sportovní potřeby. Prodejte je přes sportovní bazar, kde se běžně objevují inzeráty na golfové hole, hokejovou výstroj, lyže, snowboardy či potřeby pro turistiku. Sportovní bazar je rozdělen na spoustu kategorií – od golfu přes cyklistiku až po tanec, a tím pádem máte větší šanci nepotřebné věci prodat. Kupující totiž nemusí procházet všechny inzeráty, ale vždy ty, které ho zajímají. Třeba se hned na prvním místě objeví ten váš a máte vyhráno.

Zbavte se vybavení na fotografování

Za zmínku stojí také fotobazar, kde prodáte všechno, co se týká fotografování, ať už profesionálního, nebo amatérského. Zbavíte se tak paměťových karet, digitální zrcadlovky, kterou jste nikdy nepoužil, různých objektivů, s nimiž jste se nikdy nenaučil, videokamery, brašny a podobně. Bohužel, někdo se pro fotografování nezrodil. Pro tuto činnost potřebujete mít talent, jinak nemají výsledné fotky osobité kouzlo.

Inzertní portál BIGinzerce.cz navštíví každý měsíc přes sto tisíc lidí. Od samotného spuštění přišlo na webovou stránku přes jeden milion uživatelů, a tak máte vskutku obrovskou šanci všechno prodat. Utržené peníze pak využijete jinak, zbavíte se věcí, uvolníte si místo doma. Samá pozitiva.

Read more

Local News