Zážitkové hry v Ostravě

Share

Narozeniny jsou událost, na kterou bychom neměli žádný rok zapomenout. Pokud už nyní přemýšlíte, co dáte svým sourozencům nebo svým rodičům, přicházíme nyní s jedním tipem. Jestliže máte v rodině někoho, kdo se rád bojí, kdo miluje trochu adrenalinu a ještě více miluje napětí, tu největší radost uděláte, když darujete zážitek, a to konkrétně únikovou hru! Že jste ještě o únikových hrách neslyšeli? Představíme je!

Dnes existuje mnoho forem zábavy, které by měl každý vyzkoušet. Někdo zkusí skočit padákem, jiný se projede na vodním skútru, jiný ocení zážitek v Ostravě, který bude doslova nezapomenutelný. Tímto zážitkem bude úniková hra, při které bude muset zapojit své logické myšlení, protože jinak se z místnosti, do níž bude uzavřen, nedostane.

Během únikové hry jste totiž zavřeni do místnosti, z níž se během časového limitu musíte dostat ven. Tento časový limit bývá nejčastěji šedesát minut, tedy jedna hodina. Samozřejmě to nefunguje tak, že byste se prorvali ven násilím, ale ven vás dostane skutečně jenom vaše logické uvažování. Musíte najít a rozluštit hádanky, hlavolamy nebo rébusy, protože jenom díky nim přijdete na klíč, který vás ven dostane.

Darujte tento zážitek!

Darujte zážitek v Ostravě! Sice se toho děje v tomto krásném městě mnoho, neustále probíhá celá řada hudebních festivalů nebo koncertů, probíhá taky mnoho divadelních představení, ale k těm nezapomenutelným zážitkům patří právě úniková hra.

V Ostravě mají ty nejlepší únikové hry vůbec – zatím si můžete vybírat ze tří únikových her TheChamber, ale zanedlouho se nabídka rozroste o další únikovou hru, která se jmenuje Dům duchů. Bude se jednat o jednu z těch nejstrašidelnějších únikových her ve střední Evropě, v níž si nikdy nebudete jisti, co vás potká.

Dárek nebo teambuilding?

Samozřejmě únikovou hru nemusíte prožít jenom tak, že ji dostanete dárkem, ale taky je to skvělá forma teambuildingu.

 

Read more

Local News